Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu rupe tăcerea după ce a fost desfigurată de iubitul croat: "Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge"

Publicat:

Vedeta a marturisit ca si-a vazut moartea cu ochii si daca nu apuca sa fuga, barbatul voia sa o omoare. Daniela mai spune ca nu l-a mai vazut niciodata intr-o astfel de situatie, nimic nu prevestea gestul lui.

Bruneta se afla intr-o stare destul de grava, potrivit declaratiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiti si plini de sange.

"Daca nu saream din masina si nu fugeam, ma omora. M-a dat cu capul de bord. Nu s-a comportat niciodata asa, nu stiu ce s-a intamplat cu el. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange", a declarat pentru .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, motivele desparțirii de Alex Dobrescu. Vedeta face acuzații catre fostul soț: „M-a provocat” / VIDEO

22:30, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut mai multe dezvaluiri despre comportamentul fostului ei iubit. A avut un comportament agresiv, chiar și de fața cu copilul și a incalcat ornul de protecție de mai multe ori. Vedeta afirma ca anturajele pe care le are l-au schimbat in mod radical.

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Xtra Night Show. Ce regrete are Marina Almașan. Reproșurile pe care i le face și acum fiica sa: "Sigur ca dor, ca nu mai poți sa schimbi.." / VIDEO

23:25, 04.03.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show, Marina Almașan a dezvaluit ce regrete are. Realizatoarea TV a dezvaluit ca fiica ei ii reproșeaza și acum anumite lucruri. Vedeta recunoaște ca aceste reproșuri dor, pentru ca timpul nu mai poate schimba nimic.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, Valentine's Day. Surpriza pe care i-a facut-o impresarei: „Este un romantic incurabil” / VIDEO

23:05, 15.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt impreuna de cateva luni, iar impresara spune ca iubitul ei este un barbat romantic și atunci cand nu este vreo ocazie speciala, de aceea, vedeta declara ca ea și partenerul ei celebreaza dragostea in orice moment. Chiar și așa, celebrul boxer nu a uitat ca ieri…

Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Vedeta este mereu cu ochii pe cei mici / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Fara doar și poate, vedeta nu pleaca nicaieri fara copii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.


Ce parere ai despre aceasta stire?