Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani și Daiana de la Mireasa, deranjați de întrebările concurenților de la ultimul task. Ce curiozități au avut ceilalți: „Au zis că minți” / VIDEO

Publicat:

De curand, in casa Mireasa, a avut loc task-ul intrebarilor incomode, ceea ce a dat startul mai multor neințelegeri. Printre cei deranjați au fost Dani și Daiana, dupa ce ambii au fost puși la zid pentru raspunsurile lor, cei mai mulți fiind de parere ca iși ascund adevaratele intenții.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgia a invins Muntenegru (3-1), in ultimul test dinaintea EURO 2024

11:40, 10.06.2024 - Reprezentativa de fotbal a Georgiei a invins selectionata Muntenegrului cu scorul de 3-1, duminica, in deplasare, la Podgorica, in singurul sau test inaintea participarii la EURO 2024, transmite EFE, titreaza Agerpres.

Romania n-a trecut de ultimul test inainte de Euro 2024

23:45, 07.06.2024 - Romania și Liechtenstein au terminat la egalitate, 0-0, in amicalul de pe Stadionul Steaua din București. Elevii lui Edward Iordanescu nu au marcat niciun gol in cele doua meciuri de pregatire, dupa ce au remizat marți, 0-0, și cu Bulgaria. Suporterii naționalei au huduit din nou la final.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce echipa a ajuns direct in semifinala! Concurenților nu le-a venit sa creada: „Sunt șocat! Am ramas stana de piatra...” / VIDEO

23:05, 13.05.2024 - Momente tensionate pentru Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner in episodul cu numarul 24 al sezonului 13 Chefi la cuțite. Ultimul battle a trimis o echipa direct in semifinala. Despre cine este vorba! Nici lor nu le-a venit sa creada!

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…


Ce parere ai despre aceasta stire?