Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Tudorache vine cu vești bune pentru părinți și copii: “În Sectorul 1 suntem pregătiți, școala poate să înceapă!”

Publicat:

Primaria condusa de catre  transmite ca gradinițele, școlile și liceele de pe raza sectorului 1 sunt pregatite pentru inceperea noului an școlar in condiții de maxima siguranța sanitara: maști de protecție, dezinfectant, termoscannere in toate unitațile de invațamant, tablete pentru toți elevii și profesorii sunt numai cateva dintre masurile luate de catre administrația […]

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, prinși in Italia! Furau de la parinți și copii

16:55, 23.04.2024 - Doi hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, au fost prinși in Italia! Cei doi tineri se deghizau in aceste doua personaje și furau de la parinți și copii. Iata ce se știe despre ei, dar și unde au fost prinși de autoritați!

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Ziua Naționala a Educației Financiare: peste 4.300 de copii și adulți din zonele rurale, educați financiar de bibliotecare prin Școala de Bani din Biblioteca.

20:35, 11.04.2024 - De Ziua Naționala a Educației Financiare, BCR, prin Școala de Bani, a organizat cea de-a treia ediție EduFinFest, in parteneriat cu Fundația Progress; Peste 4.300 de adulți și copii din 90 de comunitați rurale și mic urbane, din 33 de județe, au invațat, in ultimul an, noțiuni de educație financiara,…

Vesti excelente pentru parinti! Valoarea tichetelor de cresa se majoreaza din luna aprilie

13:05, 31.03.2024 - In aceasta luna, a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale prin care se stabileste cresterea valorii tichetului de cresa incepand cu luna aprilie, noteaza Ziarul Financiar.

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Atenție, parinți! Subvenția de la stat se reduce sau dispare daca cei mici lipsesc de la școala

06:15, 25.03.2024 - Venitul minim de incluziune este sprijinul financiar acordat de stat pentru a asigura nivelul de trai minimal pentru familiile și persoanele singure aflate in situația de dificultate, iar de la inceputul anului acesta inlocuiește ajutorul social si alocatia pentru sustinerea familiei.

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

14:55, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?