Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă îl aştepţi pe Moş Nicolae, trebuie neapărat să mănânci asta! Reţeta de acadele DELICIOASE de care nu te vei mai sătura

Publicat:

Se apropie si nu mai e mult nici pâna când va coborî pe horn cu cadouri, asa ca ti-am pregatit o reteta de acadele absolut delicioase cu care sa-i dat gata pe musafirii de Sarbatori. Unde mai pui ca arata si amuzant.

Întâi trebuie sa prepari bilutele din chec si sa le lasi la racit. Iata cum sa le gatesti:

Coace un chec Sfarma-l în firimituri mici Adauga glazura si amesteca-le bine Ia din el câteva cupe mici ca de înghetata si formeaza bilute din el

Acum o sa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paște 2024: Ce bucate nu pot lipsi de pe masa de sarbatori

13:00, 30.04.2024 - In fiecare an, Paștele aduce ocazia perfecta de a ne bucura de mancaruri delicioase și tradiționale, care sa sarbatoreasca aceasta sarbatoare cu gust. In multe culturi și tradiții, masa de Paște este un moment important, unde familia și prietenii se aduna pentru a savura preparate speciale și delicioase.…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Leguma pe care trebuie neaparat sa o mananci in timpul Postului Paștelui. Are 20 de calorii și poate sa inlocuiasca multe alimente

09:20, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui. Credincioșii respecta o mulțime de restricții, iar cele mai multe sunt alimentare. Avand in vedere acest lucru, nutriționiștii le recomanda sa manance o leguma care poate sa inlocuiasca multe alimente. Are fibre, nutrienți și 20 de calorii.

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…

Negresa de post cu apa minerala și gem de prune

19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…

O rețeta inedita. Cum se face omleta in borcan - VIDEO

23:55, 28.02.2024 - Se pun intr-un borcan cate doua oua. Se adauga sare și piper. Dupa aceea se pun bucațelele de cașcaval și de bacon sau șunca presata. Se pune capacul borcanul și se amesteca bine. Se pune o oala plina cu apa la fier și de adauga borcanele cu omleta in apa și se lasa la fier, la foc mic, tip de 35 de…

Trucul din bucatarie pe care trebuie neaparat sa-l știi. Cum faci floricele, pe aragaz, fara unt sau ulei

16:45, 24.02.2024 - Popcorn pe aragaz, fara unt sau ulei. Rețeta simplaAi nevoie de urmatoarele ingrediente:Boabe de porumbO cratița cu capacInstrucțiuni:Incalzește cratița pe aragaz, la foc mediu-mare, fara a adauga ulei sau unt. Pune boabele de porumb, astfel incat sa acoperi cratița intr-un singur strat. Poți ajusta…


Ce parere ai despre aceasta stire?