Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă acest eveniment s-ar fi produs, «omul pe Lună» ar fi devenit misiune imposibilă - VIDEO RAR

Publicat:

In contextul trimiterii robotului Curiosity pe Marte, pe Internet a aparut un montaj video vazut de putina lume, cu antrenamentele echipajului Apollo 11, primul care a ajuns pe Luna, pe 20 iulie 1969.

, si s-au pregatit fizic si psihic o lunga perioada de a fi trimisi in zborul care a ramas in istoria umanitatii. Accidentele au fost la ordinea zilei, iar in unele momente putin a lipsit sa nu se intample tragedii si sa amane sine die aselenizarea.

In timpul unuia dintre testele pentru modulul care…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav pe o șosea din Cluj. Elicopterul SMURD a fost trimis in misiune

19:30, 28.05.2024 - Un accident grav s-a produs marți pe o șosea din Cluj. Doua persoane au ramas incarcerate dupa ce un autoturism și o autobasculanta s-au ciocnit. Elicopterul SMURD a fost trimis in misiune, scrie Mediafax.Accidentul s-a produs pe DN 1C, in localitatea Sannicoara, din județul Cluj.

ISU Teleorman / 80 de misiuni in 72 de ore

11:00, 17.05.2024 - Eveniment ISU Teleorman / 80 de misiuni in 72 de ore mai 17, 2024 09:55 In 72 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența “A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperarii și salvarii persoanelor din medii…

Serie A: Inter vs Empoli - Misiune imposibila pentru Razvan Marin

07:40, 01.04.2024 - Inter - Empoli, meci contand pentru etapa a 30-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 1 aprilie, de la ora 21:45, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.

Misiune de survol pe DN 6 / Abatere rutiera inregistrata de dispozitivul tehnic certificat montat pe elicopter

19:11, 23.03.2024 - Eveniment Misiune de survol pe DN 6 / Abatere rutiera inregistrata de dispozitivul tehnic certificat montat pe elicopter martie 23, 2024 19:10 Miercuri, 20 martie, ora 13.06, pe timpul executarii unei misiuni de survol, pe Drumul Național 6, impreuna cu specialiștii Inspectoratului General de Aviație…

Sase ''astronauti analogi'' in misiune intr-o zona de testare din Armenia pentru o viitoare sedere pe Marte

03:11, 14.03.2024 - Sase asa-numiti "astronauti analogi" din mai multe tari vor aduna cunostinte pentru o eventuala sedere pe Marte in timpul unei simulari de patru saptamini. Forumul spatial austriac (OWF) a anuntat, marti, la inceputul misiunii, ca in acest scop a fost creat o zona de testare in Armenia, transmite agerpres.ro…

Misiune importanta pe Marte: motivul pentru care roverul Curiosity se cațara pe Muntele Sharp

03:35, 06.03.2024 - Aproape in fiecare zi, noi, pe Pamant, primim o imagine uluitoare a terenului de pe Marte, trimisa de un rover. Dar, priveliștea din spațiu poate fi și ea destul de uimitoare. Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) tocmai a trimis o imagine sugestiva a lui Curiosity in timp ce urca pe o creasta abrupta de…

Vladmir Putin, misiune imposibila pentru ruși: "Lasați bautura, incercați cu schiurile" | Liderul de la Kremlin susține ca economia țarii sale este "cea mai mare din Europa"

13:16, 29.02.2024 - Președintele Vladimir Putin le-a cerut cetațenilor țarii sale un sacrificiu aparent imposibil, daca ținem cont de istoria mai recenta sau mai indepartata a Rusiei, fie ea țarista, sovietica sau post-comunista.


Ce parere ai despre aceasta stire?