Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur financiar în România! Anunțul făcut de UE

Publicat:

Vedem echilibrul structural, valorile istorice și cele prognozate și recomandate. Pana in 2018, este echilbrul structural. Obiectivul pe termen mediu ar trebui sa fie ceea ce Romania a stabilit, o valoare care a fost atinsa in 2014-2015, dar de atunci a deviat de la ținta, coborand mult sub aceasta ținta, a deficitului de 1%. Potrivit prognozelor Comisiei, fara anumite acțiuni politice care sunt exprimate in Legea bugetului ea va cobori și mai mult, deci deficitul s-ar mari. Ceea ce ar cere in privința deficitului structural este o ajustare pentru 2019 și 2020, atunci Romania

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legea salarizarii. Unde-i buba

14:25, 07.05.2024 - Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, spune ca Legea salarizarii trebuie discutata si negociata mai intai cu sindicatele din Romania, nu „negociata” cu Comisia Europeana. „Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa ia act de informatiile aparute in spatiul public, conform carora Ministerul Muncii…

Deputatul PSD Brașov Marian Rasaliu: „PSD și-a asumat combaterea «flagelului pacanelelor»”

12:30, 10.04.2024 - Camera Deputaților a aprobat, in 9 aprilie, cu o larga majoritate, legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind organizarea jocurilor de noroc. Legea a fost aprobata cu o serie de amendamente propuse de PSD, Camera Deputaților este for decizional in cazul acestui act normativ,…

Scutiri la impozit pentru o noua categorie de persoane! Klaus Iohannis a promulgat legea

16:15, 03.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care autoritațile locale vor putea decide sa acorde o reducere procentuala a impozitului pe cladiri.Reducerea se va aplica pentru persoanele fizice care dețin proprietați imobiliare in Romania.Conform noii legi promulgate de președinte marți, 2 aprilie,…

Sperietoarea „suveranista”. De ce UE nu ne-a furat identitatea naționala și nici nu o va face

12:25, 01.04.2024 - Raymond Aron a fost patriarhul gandirii politice liberale din Europa secolului trecut. Carțile lui raman pasionante pentru orice student serios al Științelor Politice. Și ce spunea acest mare autor despre ideea europeana? Ca e doar o idee! De aceea pleda Raymond Aron, gand la gand cu Charles de Gaulle,…

Caciu: Atata timp cat tara noastra va ave un deficit pe investitii, in sensul in care investitiile sa fie la o valaore mai mare decat deficitul, atunci eu cred ca e un deficit rezonabil si sustenabil

13:55, 27.03.2024 - „O functionara a spus de un anumit deficit. La o zi dupa aceea, exact Comisia Europeana, directia respectiva unde lucra functionara a dat un alt deficit mai mic cu doua puncte procentuale. In rest, ce sa mai comentam? Eu va spun un singur lucru, atata timp cat tara va avea deficit pe investitii, in…

Deputat Cristina Burciu: Gestionarea fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii de coeziune, eficientizata prin simplificare și digitalizare

17:35, 26.03.2024 - Politica de coeziune se remarca drept una dintre cele mai importante și complexe politici din cadrul Uniunii Europene, avand ca obiectiv principal reducerea disparitaților economice, sociale și teritoriale intre diferitele regiuni ale statelor membre. Toate cele 16 programe ulterioare din cadrul Acordului…

Val de avertismente și critici pentru Romania de la Comisia Europeana. “Vedem ca tendința merge in direcția greșita. Suntem foarte ingrijorați”

11:20, 20.03.2024 - Romania are nevoie urgenta de un plan fiscal credibil pe termen mediu, cu o reforma fiscala, a declarat Declan Costello, director general adjunct pentru afaceri economice și financiare din cadrul DG ECFIN.Celine Gauer, responsabila pentru gestionarea PNRR la nivel european, a atras atenția ca multe…

Țintele europene privind energia verde - misiune imposibila pentru Romania / Un oficial al Ministerului Energiei: Trebuie sa fim realiști

16:00, 14.03.2024 - Forma finala a planului național privind energia și clima, pentru care Romania a fost dur criticata de catre Comisia Europeana, nu va fi gata pana pe 30 iunie 2024, așa cum solicita autoritațile europene, a recunoscut, joi, Elena Popescu, director in cadrul Ministerului Energiei. Oficialul din Ministerul…


Ce parere ai despre aceasta stire?