Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Curiosity a descoperit dovezi legate de existenta unui lac in craterul Gale de pe Marte

Publicat:

de pe planeta Marte, care este cercetat de robotul Curiosity, a adapostit un lac in urma cu miliarde de ani, ceea ce reprezinta o dovada clara a faptului ca planeta rosie a avut candva un mediu umed propice vietii microbiene, au anuntat, luni, cercetatorii, transmite Reuters, citata de Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ceva masiv se ascunde in sistemul nostru solar: cercetatorii au tot mai multe dovezi clare

02:35, 29.04.2024 - De-a lungul anilor, cercetatorii au cautat sa dezvaluie misterul unei planete ascunse la marginea exterioara a sistemului nostru solar. Studii recente arata ca aceasta planeta, numita Planeta 9, ar putea exista cu adevarat.

Science Report: Tot mai multe dovezi indica existența unei planete misterioase in sistemul nostru solar

12:15, 24.04.2024 - Un grup de astronomi din SUA și Franța susține ca a identificat noi dovezi care indica prezența misterioasei planete. Ar fi vorba despre așa numita Planeta X, sau Planeta 9, o planeta masiva aflata la marginea sistemului solar. Alte titluri din Sci ence Report: ● Ideea ca proto-scrierea ar fi aparut…

Kremlinul explica existenta restrictiilor de deplasare in strainatate pentru unii functionari guvernamentali

16:15, 19.04.2024 - Kremlinul a anuntat vineri interdictii de deplasare in strainatate pentru personalul din anumite structuri guvernamentale ruse, din motive de securitate; in alte departamente, trebuie anuntate orice intentii de iesire din tara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Papa Francisc pare sa-și fi revenit dupa problemele de sanatate avute in ultimul timp

19:50, 28.03.2024 - Papa Francisc, care și-a redus recent numarul de discursuri din cauza oboselii legate de crizele de bronșita și gripa, arata bine in timp ce a inceput joi patru zile intense de evenimente legate de Paștele catolic, relateaza Reuters.

Oamenii preistorici iși faceau piercinguri in buze și urechi. Ce dovezi au gasit arheologii din Turcia

07:06, 25.03.2024 - Ornamente de piatra gasite in jurul craniilor scheletelor descoperite intr-un cimitir vechi de 11.000 de ani din sud-estul Turciei demonstreaza ca oamenii din preistorie erau preocupați de imaginea de sine și iși faceau piercinguri in buze și urechi, au decoperit arheologii, scrie Reuters.

Descoperire cu implicații majore: deși aflata la o distanța uriasa, planeta Marte influențeaza viața de pe Pamant

03:45, 16.03.2024 - Marte, chiar daca se afla la distanța, ar putea influența curenții din oceanele Pamantului, conform unui studiu recent publicat in Nature Communications de catre cercetatori care au examinat mostre din adancurile marine. Aceștia au identificat „cicluri climatice de 2,4 milioane de ani” legate de interacțiunile…

Armata israeliana spune ca a descoperit un tunel Hamas sub sediul ONU din Gaza

23:20, 10.02.2024 - Fortele israeliene spun ca au descoperit o retea de tuneluri lunga de sute de metri care trece partial pe sub sediul agentiei ONU pentru Refugiați Palestinieni (UNRWA), relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Reacția Pentagonului dupa atacurile din Irak și Siria

06:01, 06.02.2024 - Pentagonul a aratat, luni, ca nu are cunoștința de niciun iranian ucis in recentele atacuri americane impotriva unor ținte legate de Iran in Irak și Siria, relateaza Reuters, citat de Mediafax.Statele Unite au lansat vineri atacuri aeriene in Irak și Siria impotriva a peste 85 de ținte legate de…


Ce parere ai despre aceasta stire?