Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cumnatul regelui Spaniei, incarcerat intr-o puscarie de femei

Publicat:

(50 de ani) , sotul infantei Cristina, sora lui Felipe al VI-lea, a ajuns dupa gratiile inchisorii din Brieva, dupa ce a fost condamnat la cinci ani si zece luni pentru deturnare de fonduri. Urdangarin s-a prezentat, in jurul orei locale 08.00 la portile penitenciarului din Brieva, o localitate aflata la 100 de […] Cumnatul regelui Spaniei, incarcerat intr-o puscarie de femei is a post from: Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in familia regala a Spaniei, dupa dezvaluiri ca Letizia l-a inșelat pe Felipe cu un fost iubit. "Regele a fost devastat"

11:15, 02.06.2024 - Sunt tensiuni la casa regala a Spaniei dupa ce un jurnalist spaniol a publicat cartea „Tacerile Letiziei” in care spune ca regina Letizia și-ar fi inșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus” de presupusa aventura a ei.

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Amanuntul care l-a scapat de noua ani de puscarie pe un sofer fara permis, care a ucis trei femei

17:40, 24.04.2024 - Un sofer iresponsabil, care a comis un grav accident rutier in apropiere de orasul Targu Neamt, a fost aspru condamnat in prima instanta, dar magistratii de la instanta superioara au decis altceva.

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Proxenetul care livra „fetite” jucatorilor de la FC Vaslui nu scapa de anii de puscarie

01:05, 05.04.2024 - TUPEU…Condamnat, in 2014, pentru proxenetism, Viorel Rusu cere acum revizuirea pedepsei. Alaturi de acesta, la acelasi demers, s-a alaturat si prietenul de fapte, Radu Duta. Cererile celor doi au fost analizate de catre magistrati, ca apoi acestea sa fie respinse. Decizia nu este definitiva, astfel…

Barbat din Apahida, condamnat la 6 ani de pușcarie pentru ca i-a calcat intenționat cu mașina pe un prieten și soția lui

21:50, 15.03.2024 - Fodor Damian, un barbat din Apahida, a accidentat intenționat cu mașina doi soți care mergeau pe trotuar. Cei trei se cunoșteau, intre ei fiind o disputa mai veche pornita de la o datorie de 100 lei. Fodor a fost condamnat la 6 ani și 7 luni de inchisoare cu executare. ”Contopeste cele patru pedepse…


Ce parere ai despre aceasta stire?