Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vrea să slăbească Andreea Marin după sărbători. Dieta secretă, știută de puțini români

Publicat:

are un plan bine pus la punct despre cum vrea sa-și modifice silueta care a suportat mici schimbari dupa sarbatori. Cum vrea sa slabeasca celebra prezentatoare de televiziune? Dieta ar putea sa-i ajute pe toți cei care iși doresc o astfel de schimbare. , pusa pe schimbari de la inceput de an. […] The post Cum vrea sa slabeasca dupa sarbatori. Dieta secreta, știuta de puțini romani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se mentine Andreea Marin dupa ce a renuntat la dieta. Secretul siluetei din liceu: „De ce nu oi fi facut eu asta și inainte?”

15:10, 18.04.2024 - Andreea Marin reușește sa iși țina in control masa corporala, chiar și dupa ce a renunțat la dietele prin care a obținut silueta de pe vremea liceului. Fosta jurnalista a slabit enorm, lucru vizibil cu ochiul liber, mai ales cand aceasta poarta rochii mulate. „De ce nu oi fi facut eu asta și inainte?”.…

Ce mananca Andreea Marin de cand a slabit 20 de kilograme: „Am intrat intr-un ritm normal de viața, am ajuns la greutatea dorita”

11:36, 18.04.2024 - Andreea Marin a slabit 20 de kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu. Acum, vedeta a renunțat la dieta și continua sa se mențina printr-un regim alimentar echilibrat și sanatos, dar face și sport de cel puțin doua ori pe saptamana. Anul trecut, Andreea Marin a inceput transformarea…

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Schimbari anunțate de ANAF in 2024. Decizia ii vizeaza pe acești romani

16:35, 29.03.2024 - Instituțiile statului, indiferent despre care ar fi vorba, au un singur scop, și anume sa caștige de fiecare data. Numai ca, și nu de puține ori, se intampla ca aparatul de stat sa intre intr-o criza, a finanțelor. Și aici intervin organele de colectare a taxelor și impozitelor, precum ANAF, care vor…

Ce dieta ține Carmen de la Salciua: „Nu mai mananc...”. Artista iși dorește sa slabeasca / FOTO

08:20, 09.02.2024 - Carmen de la Salciua s-a apucat de o dieta și asta pentru ca iși dorește foarte mult sa slabeasca. Artista este acum foarte atenta la ce mananca. Iata ce marturisiri a facut cantareața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?