Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se văd din spațiu cele mai mari exerciții militare din Rusia din ultimele patru decenii (VIDEO)

Publicat:

Președintele Vladimir Putin a privit incantat cum mii de tancuri ale armatei ruse și chineze au umplut campurile și cum elicopterele au facut demonstrații de lupta la Vostok 2018, cel mai mare exercițiu militar organizat de Rusia in ultimii 40 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia se opune, prin veto, unei Rezoluții vitale la ONU impotriva utilizarii armelor nucleare in spațiu, in „razboiul stelelor”

15:16, 25.04.2024 - Daca pentru țarile mici, mai nevolnice și ca atare total dependente, condiția de supraviețuire o reprezinta achiziționarea de material militar din arsenalele mai vechilor sau mai noilor protectori, cu totul altele sunt regulile dupa care joaca cei puternici.

Putin acuza Ucraina ca incearca sa perturbe alegerile cu actiuni militare „demonstrative” si promite represalii

18:35, 15.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina, in prima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, ca incearca sa perturbe acest scrutin prin bombardamente si tentative de incursiuni pe teritoriul rus la care au participat circa 2.500 de combatanti veniti dinspre teritoriul ucrainean, el promitand…

Fortele NATO incep manevrele militare in nordul extrem al Europei

00:10, 08.03.2024 - Peste 20.000 de militari din 13 tari au inceput in nordul extrem al Europei un exercitiu militar de anvergura, denumit Nordic Response 2024, de aparare impotriva unui atac ipotetic asupra teritoriului NATO, a informat dpa, preluata de Agerpres. La exercitii – in orasul Alta, in nordul extrem al Norvegiei…

Putin trebuie sa mențina Rusia intr-o stare „permanenta” de razboi pentru a ramane la putere: „Are logica unui lider paranoic”

08:35, 27.02.2024 - Președintele Vladimir Putin trebuie sa se asigure ca Rusia ramane intr-o stare permanenta de razboi pentru a-și consolida puterea, potrivit unei noi carți scrise de Marie Mendras, profesor la Școala de Afaceri Internaționale a Universitații Sciences Po din Paris, relateaza Business Insider. 

Putin și Șoigu neaga informațiile SUA: Moscova nu intenționeaza sa lanseze arme nucleare in spațiu

19:50, 20.02.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat marți ca Rusia este impotriva desfașurarii de arme nucleare in spațiu, iar ministrul apararii, Serghei Șoigu, a negat categoric afirmațiile SUA ca Rusia dezvolta o capacitate nucleara pentru a dezactiva sateliți, conform Reuters.

Armata in acțiune: Exerciții militare langa o comuna din Maramureș

07:35, 12.02.2024 - In zona comunei Asuaju de Sus vor avea loc in data de 14 februarie exerciții militare, care consta in tragere de armament artilerie, tunuri. In acest context, cetațenii sunt rugați sa evite zona. ”Conform adresei inaintata de MAI – Unitatea Militara 01354 Baia Mare va informam ca in data de 14 februarie…

Avertisment dur al șefului NATO: „Trebuie sa fim pregatiți pentru o confruntare cu Rusia care ar putea dura decenii”

15:25, 10.02.2024 - Intr-un interviu acordat sambata presei germane, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut europenilor sa iși sporeasca producția de armament pentru a spori livrarile catre Ucraina și pentru a preveni o confruntare cu Rusia „care ar putea dura zeci de ani", transmite France Presse, citata…


Ce parere ai despre aceasta stire?