Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se tine o cura cu catina si ce beneficii are

Publicat:

Fructele de catina sunt cele mai bogate in vitamina C naturala, precum si vitamina E, vitamina A, K, F, P, complexul de vitamine B, proteine, calciu, magneziu, fier, sodiu, potasiu, betacaroten, ulei, celuloza. Cum ne ajuta acestea organismul? Prin simpla descriere a continutului fructelor de catina ne putem da seama de faptul ca aceste fructe sunt o adevarata bomba de vitamine pentru organismul nostru. Poate fi consumata in mai multe feluri, de exemplu in stare pura, cu miere, in forma de pulbere, suc, ulei, vin, gem, ceai, tinctura, etc. Catina este un excelent imunostimulator, cicatrizant,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de iaurt ar putea ajuta la prevenirea unei boli grave. „Dulceața o puteți ajusta dupa bunul plac adaugand puțina miere sau fructe”

09:10, 08.05.2024 - Consumul de iaurt in mod regulat, cel puțin trei porții pe saptamana, poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2, boala care afecteaza 462 de milioane de oameni din intreaga lume, afirma Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Fructe oleaginoase care te ajuta sa slabești și sa scapi de kilogramele in plus

18:00, 02.05.2024 - Fructele oleaginoase, datorita bogației lor in uleiuri și substanțe nutritive, reprezinta o adiție valoroasa in diete. Acestea pot ajuta la reducerea aportului caloric și la prevenirea diverselor afecțiuni. Fructele oleaginoase, prin conținutul lor de fibre, proteine, fier, acizi grași omega-3, vitaminele…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Vitamina pe care doar 1 din 100 de oameni o are in cantitate suficienta. Medic: 'Este cel mai puternic antioxidant!'

20:45, 21.03.2024 - Cu toții ne dorim o sanatate de fier. Cu toate acestea, puțini dintre noi ne bucuram de ea. Unul dintre motive ar fi lipsa unor vitamine care duc la scaderea puternica a imunitații și la apariția unor boli grave. Invitat in emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, onco-nutriționistul Marius…

Sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara

13:15, 16.03.2024 - O alimentație sanatoasa este importanta pe tot parcursul anului. Primavara este insa un moment al anului in care organismul nostru resimte schimbarile naturale și are nevoie de nutrienți specifici pentru a se adapta și a funcționa optim. Descopera idei și sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara.De…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?