Cum se prepară Rețeta tradițională de tochitură dobrogeană
Publicat:Printre cele mai indragite rețete tradiționale de preparate cu carne, este rețeta tradiționala de tochitura dobrogeana, pe care o regasim in orice restaurant romanesc, dar o putem pregati foarte simplu și in bucataria noastra.
Citeste articolul mai departe pe a1.ro…
Sursa articol: a1.ro
Stiri pe aceeasi tema
Rețeta de pasca a Sandei Marin. Pasca tradiționala de pe vremea bunicilor
19:06, 30.04.2024 - Paștele se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa va bucurați de un preparat tradițional delicios, atunci pregatiți rețeta de pasca a Sandei Marin. Este o pasca tradiționala de pe vremea bunicilor. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!
Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor
19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…
Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple
18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…
Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple
18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…
Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești
16:45, 25.03.2024 - Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post…
O dupa-amiaza plina de semnificație spirituala in Targu Ocna: Procesiunea tradiționala din Duminica Ortodoxiei
12:40, 25.03.2024 - O atmosfera de bucurie și spiritualitate a incantat orașul stațiune Targu Ocna inaintepraznuirea “Bunei Vestiri”. Cu binecuvantarea Inaltpreasfințitului Parinte IOACHIM, Arhiepiscop al Romanului și Bacaului, comunitatea locala s-a adunat in jurul unui eveniment deosebit, procesiunea tradiționala din…
Mucenici de post rețeta tradiționala. Ce sa adaugi pentru o aroma deosebita
11:30, 08.03.2024 - Daca vrei sa faci mucenici de post rețeta tradiționala, trebuie sa știi cateva secrete cu ajutorul carora sa iasa pufoși și foarte aromați. Mucenicii de post reprezinta una dintre tradițiile culinare vechi, pastrate și prețuite in cultura romaneasca. Acești colacei delicioși, in forma de cifra 8 sunt…
Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon
23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!