Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară plăcinta cu broccoli şi piept de curcan

Publicat:

Un preparat delicios si inedit, placinta cu broccoli si piept de curcan este si usor de preparat. Va prezentam in cele ce urmeaza cum puteti pregati aceasta delicatesa si ce ingrediente trebuie sa folositi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Dupa trei victorii consecutive, LPS Suceava da piept la ”Unirea” cu liderul Rapid

15:05, 13.03.2024 - Echipa de rugby U 20 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava va avea parte la finele acestei saptamani de un meci foarte important in cadrul campionatului național de juniori I, cea mai importanta competiție juvenila a rugbiului romanesc.Dupa trei victorii consecutive in acest an (in deplasare,…

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Cel mai sanatos pește de mancat. Este delicios și ușor de preparat

20:01, 21.02.2024 - Peștele este unul dintre alimentele delicioase care se consuma des de catre romani. Are numeroase beneficii pentru organism, deoarece conține un numar mare de acizi grași sanatoși, este bogat in proteine, vitamine și minerale.


Ce parere ai despre aceasta stire?