Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară cel mai delicios magiun de prune, fără zahăr. Secretele preparatului tradiţional, ca la bunica

Publicat:

Magiunul de prune este un produs traditional romanesc, fiind recomandat chiar de nutritionisti ca avand efecte benefice asupra sanatatii. Secretul prepararii lui tine de cat de coapte sunt prunele, iar pentru o aroma cat mai buna preparatul trebuie fiert destul de mult.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce dau romanii de la tara usturoi gainilor. Secretul traditional de care voiai sa afli mai devreme

14:46, 06.05.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata de ce romanii dau usturoi gainilor de la țara, motivul ar putea fi mai simplu decat crezi. Tratamentul cu usturoi pentru gaini este o practica veche și eficienta pentru menținerea sanatații și prevenirea bolilor in randul pasarilor, iar beneficiile sale sunt demne de luat…

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

La aniversare, Magiunul din prune Topoloveni iși dezvaluie „secretele”

11:50, 10.04.2024 - Recent, Magiunul din prune Topoloveni impreuna cu colectivul Sonimpex Topoloveni a sarbatorit al 13-lea an de la inregistrarea rețetei seculare, unice, autentice, tradiționale ca Indicație Geografica Protejata – Topoloveni Magiun din prune. Cu o istorie de 31 ani de la inființare, Sonimpex Topoloveni…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gatit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

17:25, 23.03.2024 - In episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzaționala din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o sa faca tot ce poate pentru a gati un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…


Ce parere ai despre aceasta stire?