Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se apără Dani Mocanu după ce a fost condamnat la șase luni de închisoare. Celebrul manelist nu regretă piesa: ”Cheloo are versuri mai dure”

Publicat:

Dupa ce a primit șase luni de inchisoare cu executare pentru videoclipul unei piese pe care l-a publicat pe contul sau oficial de Youtube, face primele declarații, prin intermediul avocatului sau. Celebrul manelist nu regreta absolut deloc piesa, deoarece a fost inspirata din propriile trairi, așa cum chiar el a marturisit. Avocatul lui a facut lamuriri uluitoare pe baza condamnarii cantarețului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știri Constanta: Barbat condamnat la inchisoare pentru furt, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

21:50, 24.04.2024 - La data de 23 aprilie a.c., politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Baneasa au identificat un barbat, de 29 de ani, pe numele caruia Judecatoria Buftea a emis mandat de executare a pedepsei de un an si sase luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.Potrivit IPJ Constanta,…

Dambovițean condamnat pentru lipsire de libertate in mod ilegal, incarcerat la Margineni

15:10, 20.04.2024 - Un barbat din comuna Ciocanești, in varsta de 47 de ani, va trebui sa stea ani grei dupa gratii. Acesta a fost condamnat la inchisoare la 3 ani de inchisoare pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Barbatul a fost depus deja la Penitenciarul Margineni. „La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din…

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat ca a furat o piesa! Cum se apara artistul: „Sa plateasca...” / VIDEO

15:05, 29.03.2024 - Connect-R este acuzat ca a furat celebra piesa „Angela”! Cum se apara cunoscutul artist, dupa declarațiile facute de tanara cantareața Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant. Cum ar fi procedat el, de fapt, cand a venit vorba de producție.

Tanar din Sibiu, dat in urmarire naționala, prins de polițiștii din Aiud. Pentru ce a fost condamnat la inchisoare

14:05, 26.03.2024 - Tanar din Sibiu, dat in urmarire naționala, prins de polițiștii din Aiud. Pentru ce a fost condamnat la inchisoare Un tanar din Sibiu, dat in urmarire la nivel național, cu mandat de executare a inchisorii, a fost identificat de polițiștii din Aiud. Acesta a fost transportat la penitenciar. Potrivit…

Stelica Craciun, condamnat la doi ani de inchisoare in procesul cu primarul Ion Georgescu, socheaza din nou: „Eu mi-am luat in calcul sa-mi dea trei ani cu executare. Ca asta e maximul, he, he… Iar de-acolo in jos, joc cu ei…”

19:06, 07.02.2024 - Luni, 5 februarie, Stelica Craciun, cumnatul primarului Nicolae Dascalu din Maracineni, a fost condamnat, printr-o decizie a Judecatoriei Pitești, la doi ani de inchisoare cu executare pentru savarșirea infracțiunii de violare a sediului profesional in varianta agravata. Primarul: „Cineva trebuie sa-i…


Ce parere ai despre aceasta stire?