Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum salvați roșiile de mană: 6 rețete cu care puteți salva legumele

Publicat:

Mana este una dintre cele mai groaznice boli ale tomatelor. Boala se extinde rapid și poate distruge culturile complet. Iata cateva masuri care le puteți intreprinde pentru a salva legumele și a ajunge sa le savurați coapte! REȚETA 1 — EMULSIA! Aveți nevoie de: 5 litri de apa o lingura de bicarbonat de sodiu 3 linguri de ulei o lingurița de sapun lichid Mod de preparare și aplicare: Combinați toate ingredientele necesare. Agitați foarte bine soluția și, folosind un pulverizator sau atomizor, stropiți indata plantele cu ea. Rețeta 2 – Decoct de conifere Ingrediente: 1 borcan de 1l de ace (de brad,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Cat de scumpe sunt legumele romanești pe tarabele din piața! Prețul roșiilor este șocant!

18:35, 20.04.2024 - Pe masa de Paste, pe langa preparatele tradiționale romanești, ne vom dori sa avem și legume, dar prețul acestora s-ar putea sa ne goleasca buzunarele. Legumele romanești, precum roșiile sau castraveții, multe dintre ele ieșite din serele romanești, pot fi gasite deja pe tarabele din piața, dar prețul…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Roșiile romanești au ajuns sa coste peste 35 de lei kilogramul la tarabele din piețe! Prețuri de 5 ori mai mari decat importurile

11:50, 09.03.2024 - Legumele romanești costa de cinci ori mai mult decat cele din import. De exemplu, un kilogram de roșii din Turcia sau Grecia costa in jur de 7 lei in marile magazine.Oamenii spun ca ar manca roșii produse de țaranii romani, dar prețul ii face sa renunțe. Mai mult decat atat, o mare parte dintre semințele…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…


Ce parere ai despre aceasta stire?