Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să pregăteşti roşiile pentru trei gustări de vară. Combinaţii răcoroase de legume pentru anotimpul cald

Publicat:

Rosiile sunt legume bogate in saruri alcaline care reusesc sa mentina inima tanara si pielea frumoasa. Studiile au aratat ca o singura rosie folosita in alimentatia zilnica are capacitatea de a aduce organismului cantitatea necesara de vitamina C.   „Adevarul” va propune trei gustari racoroase pe baza de rosii, realizate conform indicatiilor de pe site-ul petitchef.ro.    Pregatirea acestora nu dureaza mai mult de 20 de minute, iar cantitatile indicate pentru fiecare reteta asigura realizarea a cate patru portii din fiecare.   Rosii umplute cu legume si smantana   Ingrediente:…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

In peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide. Mararul, salata și roșiile, cele mai tratate. Le mai consumam sau nu?

06:25, 27.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis.

Fermierii se plang ca samsarii i-au lasat balta. De ce sunt distruse tone de legume, in loc sa ajunga pe tarabe

14:36, 20.04.2024 - Legumele romanesti au disparut de pe tarebele din piete. S-a ajuns la situatia paradoxala in care fermierii se plang ca samsarii nu-i mai ajuta. Clienții, cunoscuții samsari, nu mai vor sa le cumpere marfa de cand controalele ANAF s-au intețit și sunt obligați sa prezinte acte. Ceapa verde a ajuns sa…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Ce prețuri au fost azi in Piața Centrala din Turda? Cat costa ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

16:40, 26.02.2024 - In piața centrala din Turda gasiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, romanești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos. De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, in timp ce ceapa alba era ceva mai scumpa, respectiv 7 lei/kg. Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era…


Ce parere ai despre aceasta stire?