Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum sa mananci corect fructele. Carmen Bruma iti spune ce greseli faci atunci cand le consumi

Publicat:

este experta in nutritie, mai ales ca a scris si o carte pe aceasta tema. Vedeta cunoaste toate regulile alimentare, astfel incat sa avem o digestie fara probleme. Carmen le-a spus cititoarelor sale de pe Facebook ce reguli sa respecte atunci cand mananca fructe.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singurele alimente care te ingrasa daca le mananci dupa  varsta de 30 de ani

22:10, 25.04.2024 -   Din moment ce treci de varsta de 30 de ani, incepem sa vedem lucrurile din alta perspectiva si prioritatile ni se schimba.Singura solutie este sa-i dam corpului ce are nevoie pentru a functiona in ritmul lui si pentru a ne simti in forma.Batoane proteiceDesi pe ambalaj scrie ca aceste batoane iti…

Ai voie sa mananci fructe de mare in post? Ce spune Biserica Ortodoxa

20:20, 03.04.2024 - Fructele de mare sunt o parte esențiala a dietei multor oameni din intreaga lume, iar consumul lor a fost asociat cu o varietate de beneficii pentru sanatate. Dar ai voie sa mananci fructe de mare in post? Ce spun reprezentanții Bisericii Ortodoxe.

Cand și cum se stropesc corect pomii din livada. Perioada ideala pentru ca fructele sa creasca mari și zemoase

21:26, 27.03.2024 - A inceput sezonul gradinaritului și trebuie sa fim foarte atenți cu toate culturile noastre. In aceasta perioada trebuie sa ne ingrijim serios pomii fructiferi, daca vrem sa ne bucuram de fructe mari și sanatoase. Afla cand și cum se stropesc corect, dar și ce substanțe se folosesc. Cand stropim pomii…

Fructele și legumele pe care nu ar trebui sa le mai consumi. Au cele mai mari niveluri de pesticide

18:55, 20.03.2024 - O mulțime de persoane au devenit, in ultimul timp, preocupate de un stil de viața sanatos. Medicii ne sfatuiesc sa adaugam in alimentație cat mai multe fructe și legume dar se pare ca nu toate sunt bune. Ba din contra, exista unele fructe și legume care pot provoca probleme de sanatate serioase.

Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare

08:25, 13.03.2024 - Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare Continue reading Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare at Tabu.

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Primele declaratii facute de Adrian Cioroianu despre divortul de Daniela Nane. Cand s-au despartit, de fapt. „Eu atat am de comentat”

09:40, 10.02.2024 - Divortul dintre Daniela Nene și Adrian Cioroianu a luat pe toata lumea prin surprindere. Actrița a confirmat separarea de soț, dupa 8 ani de casnicie. Vedeta a a fost surprinsa sarutandu-se cu alt barbat, iar la scurt a recunoscut ca nu mai este o femeie casatorita. Acum, istoricul Adrian Cioroianu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?