Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să îngrijeşti corect părul iarna

Publicat:

In perioada rece a anului parul are nevoie de o ingrijire speciala. Asta pentru ca, pe timp de iarna, podoaba capilara primeste putine substante nutritive. Specialistii spun ca mai multe produse sunt benefice in acest sens. Este vorba despre iaurt, chefir, diferite uleiuri, galbenusul de ou, dar si plantele uscate.

Cosmeticienii recomanda ca, pe timp de iarna, parul sa fie uscat in mod natural cu ajutorul unui prosop. La fel, dupa baie acesta trebuie clatit neaparat cu infuzie de ierburi sau cu apa calda la care se adauga o lingura otet.

"Daca…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de vijelie și grindina de medii și posibil de mari dimensiuni in București. A fost emis mesaj RO-ALERT

23:00, 13.06.2024 - Meteorologii avertizeaza ca joi seara va fi furtuna in București. Specialiștii au emis cod portocaliu de vijelie și grindina de medii și posibil de mari dimensiuni in București. Autoritațile au transmis mesaje RO-ALERT.

Greșeala pe care o fac turiștii cand ajung in camera de hotel. Specialiștii au avertizat turiștii despre acest obicei. Sigur și tu ai facut asta cel puțin o data!

12:50, 09.06.2024 - Specialiștii trag cateva semnlae de alarma, prezentant in același timp și care este greșeala pe care o fac turiștii cand ajung in camera de hotel. Mai mult ca sigur și tu ai facut asta cel puțin o data, așa ca ține cont de aceste recomandari. Care este greșeala pe care o fac turiștii cand ajung […]…

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poți sa-i incluzi in dieta ta

16:20, 04.06.2024 - Samburii caiselor sunt hranitori și au multe beneficii potențiale pentru organism, spun specialiștii de la Medicine.Net. Unele studii arata ca samburii ajuta la prevenirea apariției cancerului. Oamenii de știința cred ca amigdalina, o substanța chimica gasita in samburii de caise, ar pueta fi folosita…

Cum iți ingrijești parul in vacanța. Trucuri care te pot ajuta sa scapi de varfurile despicate VIDEO

17:50, 30.05.2024 - Un celebru frizer, care s-a ocupat de parul prințesei Diana, al actriței Gwyneth Paltrow și chiar al cantarețului George Michael, a dezvaluit cateva trucuri pentru a scapa de parul uscat și de varfurile despicate atunci cand ești in vacanța, relateaza Mirror.

Pericol de inundații pe Viseu si Iza. A fost emis cod galben

15:40, 30.05.2024 - Hidrologii au emis cod galben de inundatii. Foto: Shutterstock Hidrologii au actualizat atentionarea Cod galben de inundatii, care ramane in vigoare, pana vineri dimineata, pe rauri din zece bazine hidrografice. Specialistii I.N.H.G.A. au actualizat Codul galben, cu valabilitate incepand de astazi,…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

A procedat corect? Cum a justificat selecționerul cea mai curioasa decizie luata cu Irlanda de Nord: „Daca nici acum, atunci cand?”

04:00, 23.03.2024 - Edi Iordanescu a abordat amicalul cu Irlanda de Nord, incheiat 1-1, cu mai multe surprize in primul „11”, decizia care a provoca cele mai multe dezbateri fiind titularizarea lui Cristi Manea in flancul stang al defensivei. Forțat de imprejurari, selecționerul a utilizat in banda stanga un fundaș de…

Cetațenii, nemulțumiți de compensațiile la factura din aceasta iarna: „Prețul la gaz nu e corect și ascunde scheme ilegale ale puterii”

19:25, 21.03.2024 - Moldovenii considera compensațiile oferite de guvernare in acest an drept „ajutor la contor” au fost prea mici, in raport cu prețul prea mare la gazele naturale și energia termica. Un sondaj realizat pe intreg teritoriul țarii de IMAS arata ca 75% dintre respondeți cred ca procuratura trebuie sa investigheze…


Ce parere ai despre aceasta stire?