Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să faci cei mai delicioși gogoșari murați. Sfaturile simple pentru toate gospodinele

Publicat:

Muraturile nu lipsesc din nicio gospodarie, iar acum este perioada in care pregatesc. Gogoșarii in oțet se numara printre preferați, astfel ca exista mai multe trucuri simple de pus in aplciare pentru ca ei sa reziste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

Cum sa prajiți corect cartofii: 5 greșeli pe care mulți oameni le fac

12:00, 18.04.2024 - Cartofii prajiți sunt una dintre mancarurile preferate de mulți romani. Cu toate acestea, acest fel de mancare nu este intotdeauna delicios. Cum sa prajiți corect cartofii? Cinci greșeli care nu trebuie facute Daca doriți ca familia dumneavoastra sa savureze cartofi prajiți cu adevarat delicioși, trebuie…

Mancaruri de post din Maramureș. Rețetele stramoșilor, mult mai simple fața de cele de azi

22:50, 30.03.2024 - Este Postul Paștelui și majoritatea creștinilor incearca sa respecte cutumele bisericești, respectiv sa posteasca in aceste șapte saptamani pana la Paște. Dar ce mancam in prezent „de post” nu seamana cu ce mancau bunicii și strabunicii noștri, la sat

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase. Secretul la care apeleaza gospodinele pricepute

16:15, 14.03.2024 - Gogoșile reprezinta unul dintre deserturile preferate ale romanilor, fiind apreciate deopotriva de copii și de adulți. In plus, reprezinta un preparat la indemana oricui, deși nu se pregatesc oricum.

De ce se pune apa de la paste la pamantul florilor. Sfaturile simple de la gradinari

21:50, 05.03.2024 - Florile sunt foarte importante in orice locuința, iar pentru a le ingriji, exista mai multe trucuri importante. Apa de la paste le poate ajuta la hidratare și le va ajuta sa fie mai sanatoase.

Marius Budai: „Tema motiunii simple, grija fata de pacienti, nu este tratata serios de initiatori”

19:20, 04.03.2024 - Deputatul PSD Marius Budai a declarat, luni, ca USR si Forta Dreptei nu au tratat serios tema motiunii simple pe care au initiat-o impotriva ministrului de Finante, si anume grija fata de pacienti.

Mașina rasturnata la intrare in Ganeasa

15:20, 11.02.2024 - La data de 11 februarie 2024, in jurul orei 07:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe Drumul Național 65 – European 574, la intrare in comuna Ganeasa, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?