Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să faci biftec tartar

Publicat:

Biftec tartar este un aperitiv facut cu carne cruda de vita tocata fin, care este asezonata cu sare, piper, sos Worcestershire sau Tabasco, ori cu muștar. Carnea este combinata cu un galbenuș de ou crud, capere, ceapa, patrunjel sau alte condimente. Deși este un fel de mancare foarte popular, nu toata lumea il indragește, mulți considerandu-l chiar periculos.Ce este biftec tartar și cum a aparutBiftec tartar este un fel de mancare din carne de vita cruda tocata. De obicei, se servește cu ceapa, capere, ciuperci, piper, sos Worcestershire și alte condimente, adesea prezentate separat, pentru a…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ghiveci de post. Un preparat gustos și sanatos

10:55, 29.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, mai exact in Saptamana Patimilor, iar romanii mananca preparate de post. Noi iți vom explica cum sa pregatești rețeta de ghiveci de post. Este o mancare gustoasa și sanatoasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Atentie la carnea din supermarket! Ce bacterii au fost gasite in mancare

10:30, 18.04.2024 - Vesti proaste pentru clientii de la nivel mondial care cumpara carne de pui din supermarket. Unul din 15 pui vanduți in supermarketuri este contaminat cu o bacterie mortala. Un studiu a relevat ca bacteria respectiva este cea mai frecventa cauza a intoxicațiilor alimentare. Bacteria nu mai raspunde…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?