Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să elimini mucegaiul de pe orhidee. Trucurile simple folosite de grădinari

Publicat:

Orhideea este una dintre cele mai frumoase plante care se țin in locuințelor gospodinelor. Florile sunt incantatoare, insa, mucegaiul poate crea diverse probleme. Exista soluții care te ajuta te scapi de el, iar planta va fi sanatoasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucurile care țin mucegaiul la distanța - Cum se poate pastra paine cel puțin o saptamana

08:06, 11.04.2024 - Fiecarei gospodine i se intampla sa arunce painea pentru ca s-a stricat sau s-a uscat. Pe masura ce vremea se incalzește, deci si sub influența caldurii, acest produs poate incepe sa se usuce și mai repede, așa ca trebuie sa recurgeți la cateva trucuri.

SUA: Ford va plati 365 de milioane de dolari pentru frauda vamala / Trucurile folosite de companie

00:20, 12.03.2024 - Ford a fost acuzat ca a conceput o schema pentru a evita plata unor taxe mai mari pentru vehiculele comerciale Transit Connect importate din Turcia, clasificandu-le in documentele de declarație vamala ca fiind vehicule de pasageri, a explicat Departamentul de Justiție intr-un comunicat de presa, potrivit…

5 feluri in care iubim și suntem iubiți

19:25, 08.03.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Astazi de 8 Martie ne aratam afecțiunea și aprecierea fața de femeile din viața noastra. Florile, ciocolata, o masa la restaurant și bineințeles urarea de „La mulți ani!” fac parte din scenariul social „standard” al acestei zile, dar cum nu in fiecare zi este 8 Martie…

Cum sa elimini petele de pe hainele albe. Trucurile simple de pus in aplicare

21:40, 07.03.2024 - Petele hainelor nu sunt deloc placute și pot crea muta frustrare, mai ales daca vorbim despre bluza ta preferata. In cazul in care se intampla un astfel de lucru neplacut, unul dintre trucurile de mai jos sigur va fi in avantajul tau.

De ce se pune apa de la paste la pamantul florilor. Sfaturile simple de la gradinari

21:50, 05.03.2024 - Florile sunt foarte importante in orice locuința, iar pentru a le ingriji, exista mai multe trucuri importante. Apa de la paste le poate ajuta la hidratare și le va ajuta sa fie mai sanatoase.

Cum sa-ți calci camașile fara fierul de calcat. Trucurile simple pentru gospodine

22:55, 27.02.2024 - Camașile ofera un aer elegant și se pot combina alaturi de mai multe articole vestimentare. Ele au nevoie de ingrijire speciala, dar, in lipsa unui fier de calcat, se pot folosi și alte alternative foarte eficiente și rapide.

Ce se intampla daca stropești florile din ghiveci cu oțet. Trucul pe care nu-l știai

16:40, 21.02.2024 - Florile din ghiveci trebuie intreținute pentru a-și capata culoarea și prosperitatea. Un truc de care mulți nu știu este udarea plantelor cu oțet. Ce beneficii are oțetul pentru plante, aflați in randurile urmatoare. De ce este bine sa stropești florile din ghiveci cu oțet Oțetul nu este util doar pentru…

SITUAȚIA IN PIEȚE In piețe, martisoarele si florile de sezon au fost vedetele sfarsitului de saptamana

17:35, 19.02.2024 - Am trecut de mijlocul lunii februarie, cu o vreme mai mult primavaratica. Daca in camp deschis, in gradina, a rezistat cu bine usoarelor ingheturi .... The post SITUAȚIA IN PIEȚE In piețe, martisoarele si florile de sezon au fost vedetele sfarsitului de saptamana first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?