Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a descurcat Cristi Pulhac în rolul de actor. Fotbalistul, declarații exclusive la Antena Stars / VIDEO

Publicat:

Intr-un interviu acordat pentru , a vorbit despre cum s-a descurcat in rolul de actor. Seara trecuta s-a lansat primul film in care joaca intr-un fel sau altul, propriul rol. Se gandește oare sa iși schimbe radical cariera?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ramona Badescu, despre rolul de mama. Ce spune actrița despre fiul sau: "Cea mai mare bucurie..." / VIDEO

12:35, 07.06.2024 - Ramona Badescu s-a intors recent din Italia și, prezenta la un eveniment monden, a acordat, in exclusivitate pentru Antena Stars, un interviu in cadrul caruia a vorbit despre cel mai important proiect al vieții ei, fiul sau.

Star Matinal. Caius Covrig, declarații exclusive despre iubita. Milionarul este un barbat implinit: „Nu cere nimic și merita totul” / VIDEO

13:25, 04.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Caius Covrig a facut declarații despre iubita. Milionarul este un barbat implinit din toate punctele de vedere. Iata ce marturisiri a facut acesta pentru emisiune!

Greșeala se platește! S-a zgarcit la cațiva euro, dar a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Sensy, declarații exclusive dupa vacanța cu copilul / VIDEO

22:50, 31.05.2024 - Greșeala se platește, iar Sensy a simțit asta pe pielea ei. Influencerița s-a "zgarcit" la cațiva euro, insa a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Prin ce peripeție a trecut blondina in vacanța din care tocmai s-a intors.

De ce a avut Florin Piersic infecție la genunchi. Primele declarații facute de actor, dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva: „Vad cum o sa merg”

15:10, 19.05.2024 - Florin Piersic a dezvaluit de ce a avut infecție la genunchi! Primele declarații facute de marele actor, la scurt timp dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva. Iata ce a marturisit celebrul artist.

Cine e, de fapt, trapperul AlbertNBN! Declarații exclusive despre familia sa. Ce spun parinții despre muzica lui / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Cine este, de fapt, AlbertNBN. Trapper-ul face declarații exclusive despre familia sa. Am aflat ce spun parinții artistului despre muzica pe care acesta o canta, dar am povestit și despre "gluma scarboasa" pe care i-a facut-o una dintre surorile sale.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.


Ce parere ai despre aceasta stire?