Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum putem combate respiraţia urât mirositoare. Care sunt cauzele halitozei şi ce afecţiuni cronice indică ea

Publicat:

Cum putem combate respiratia urat mirositoare este o intrebare la care au incercat sa gaseasca raspunsuri chiar si medicii din antichitate deoarece halena era considerata un motiv temeinic pentru divort. Respiratia urat mirositoare ne afecteaza relatiile interumane dar mai serios, ea poate indicat prezenta unor afectiuni cronice printre care probleme metabolice, insuficiente hepatice sau probleme ale sistemului digestiv. de Diagnostic si Tratament „Dr. ” , termenul medical folosit pentru respiratia urat mirositoare este halena sau halitoza. Cauzele acesteia…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

In ce condiții se anuleaza permisul auto. Bolile din cauza carora nu mai ai voie sa conduci

10:00, 13.06.2024 - In ce condiții se anuleaza permisul auto. Bolile din cauza carora nu mai ai voie sa conduci. Permisul de conducere poate fi anulat in anumite condiții. Ți se anuleaza permisul de conducere in cazul anumitor boli, dar și in cauza unei medicamentații destul te puternice. Masura este menita sa protejeze…

Mușcatura de capușa și boala Lyme. Prevenție, diagnostic și tratament

15:05, 26.05.2024 - Conform statisticilor furnizate de Institul Național de Sanatate Publica, bolile transmise prin vectori reprezinta peste 17% din totalul bolilor infecțioase la nivel mondial, cauzand peste 700000 de decese anual. Cele mai frecvente boli transmise prin vectori includ: borrelioza Lyme, encefalita (TBE),…

Cele trei fructe care ingrașa, desconspirate de Mihaela Bilic. Cireșele mult dorite de romani se afla in clasament

19:15, 22.05.2024 - Vara este plina de arome și culori, cu fructele fiind printre cele mai delicioase și sanatoase opțiuni pentru a intreține o dieta echilibrata. Cu toate acestea, in loc sa ne bucuram de aceste mancaruri, unele persoane pot sa se confrunte cu o problema ascunsa: ingrașarea, mai ales cand unele fructe…

17 Mai, Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale. Medicii de la Spitalul CFR Timișoara ne spun cum o putem ține sub control

13:41, 17.05.2024 - Bolile cardiovasculare sunt principala cauza de deces la nivel mondial, au constatat specialiștii. Cu ocazia marcarii Zilei Mondiale a Hipertensiunii arteriale, cardiologii și nu numai doresc sa atraga atenția asupra pericolelor care se ascund in spatele presiunii pe care sangele arterial o exercita…

Depresia de primavara afecteaza tot mai mulți targumureșeni. Care sunt cauzele și cum putem scapa de ea

09:05, 24.04.2024 - Depresia de primavara este o forma de tulburare afectiva sezoniera (TAS) care apare in mod regulat in perioada de tranziție de la iarna la primavara. Aceasta condiție este caracterizata de schimbari de dispoziție și simptome asociate, care afecteaza in mod negativ starea de bine și funcționarea zilnica…

Sectorul 4 construiește un Centru de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 09.04.2024 - Administrația Sectorului 4 continua sa investeasca masiv in dezvoltarea infrastructurii sanitare a Bucureștiului. Astfel se construiește, in Calea Șerban Voda nr. 189, un Centru de Diagnostic,Tratament și Cercetare a Tuberculozei.

Turiști romani internați cu febra tifoida dupa revenirea din calatorii in țari tropicale. Medic: „Confirmam al patrulea caz”

06:36, 30.03.2024 - Patru romani au fost spitalizați cu febra tifoida intr-un spital din București, o boala care nu a fost intalnita de mulți ani in Romania ca transmitere autohtona. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”, Simin Aysel Florescu, a declarat vineri ca s-a inregistrat deja al…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.


Ce parere ai despre aceasta stire?