Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum prepari corect cel mai delicios cozonac pentru masa de Paște. Rețeta secretă din bătrâni

Publicat:

Ușor, ușor, incepe goana dupa cozonaci. Pentru cei mai pricepuți, forfota va fi in bucatarie, nu in magazine, mai ales acum, cand timp este. Mai jos ai una dintre rețetele din batrani. Rețeta de cozonac pentru masa de Paște Este posibil ca primul cozonac sa fie facut in , indulcit cu miere și umplut […] The post Cum prepari corect cel mai delicios cozonac pentru masa de Paște. Rețeta secreta din batrani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:51, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de prajitura cu mure și lamai. Un desert delicios și sanatos, de sezon

09:30, 29.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești pentru aceasta perioada din an, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla rețeta pentru prajitura cu mure și lamai. Este un desert delicios și sanatos, de sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie…

Rețeta de prajitura cu branza și piersici. Desert simplu și delicios pentru weekend

13:25, 25.02.2024 - Fara doar și poate, orice gospodina iși dorește sa ii surprinda pe oamenii dragi din viața ei cu cele mai delicioase preparate. Daca te gandești sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de friganele de pui cu mozzarella. Este un preparat delicios și rapid

22:30, 07.02.2024 - Friganelele de pui se prepara foarte simplu și sunt absolut delicioase. Ele se gatesc in doar cateva minute și ai nevoie de puține ingrediente, iar rezulatul va fi perfect. Se pot combina cu o salata verde pentru o cina ideala in familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?