Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM POȚI SĂ SLĂBEȘTI Slăbește cu ajutorul iaurtului

Publicat:
CUM POȚI SĂ SLĂBEȘTI Slăbește cu ajutorul iaurtului

Inainte sa decideți daca o dieta cu iaurt este cea potrivita pentru voi, trebuie sa aveți in vedere ce implica aceasta. Pentru inceput, e bine de știut ca puteți scapa de doua kilograme in trei zile. The post CUM POȚI SA SLABEȘTI Slabește cu ajutorul iaurtului first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

AUDIENȚE CU POPORUL Avocatul Poporului organizeaza o noua sesiune de audiențe la Satu Mare

14:10, 26.03.2024 - Biroul Teritorial Oradea al Instituției Avocatul Poporului va susține miercuri 27 martie 2024, incepand cu ora 10,30 audiențe la Satu Mare, pentru a veni in sprijinul cetațenilor din acest județ. The post AUDIENȚE CU POPORUL Avocatul Poporului organizeaza o noua sesiune de audiențe la Satu Mare first…

SE REDESCHIDE PARCUL CENTRAL Miercuri se deschide Parcul Central din Satu Mare

21:10, 25.03.2024 - Odata cu deschiderea parcului și circulația in centrul orașului se va mai fluidiza, mașinile putand circula pe relația Casa Alba - Cuza Voda. The post SE REDESCHIDE PARCUL CENTRAL Miercuri se deschide Parcul Central din Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR

12:05, 21.03.2024 - Utilizand tehnologia premiata cu Nobel, CRISPR, cercetatorii au eliminat virusul HIV din celulele infectate, marcand un pas uriaș catre eradicarea bolii. The post Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV VIDEO: BRAVO, AȘA DA Mai mulți tineri au sarit in ajutorul unui batranel care a cazut pe o trecere pentru pietoni

11:30, 06.03.2024 - Mai mulți tineri au sarit in ajutorul unui batranel care se angajase in traversarea bulevardului Independenței in zona Vivo Mal din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni. Barbatului i s-a facut rau și a cazut din picioare, lovindu-se cu capul de asfalt. The post EXCLUSIV VIDEO: BRAVO, AȘA DA Mai mulți…

Koko, gorila care a dovedit ca umanitatea nu e doar pentru oameni Koko cu ajutorul semnelor, povestea amintiri pe care le avea

12:20, 21.02.2024 - Pe langa semnele cunoscute, Koko a reușit sa ințeleaga, de-a lungul vieții, peste 2.000 de cuvinte in engleza. The post Koko, gorila care a dovedit ca umanitatea nu e doar pentru oameni Koko cu ajutorul semnelor, povestea amintiri pe care le avea first appeared on Informatia Zilei .

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .

NATO - RUSIA NATO vrea sa coordoneze ajutorul cu armament pentru Ucraina

10:25, 10.02.2024 - Principiul NATO era pana acum ca nu dorește sa devina parte dintr-un conflict cu Rusia in nicio circumstanța.  The post NATO - RUSIA NATO vrea sa coordoneze ajutorul cu armament pentru Ucraina first appeared on Informatia Zilei .

5 motive pentru care slabești mai greu pe masura ce imbatranești! Descopera dieta care te slabește la orice varsta

10:55, 30.01.2024 - Nu este un secret pentru nimeni ca pe masura ce imbatranim corpul sufera multe schimbari. Unul dintre cele mai dificile lucruri de acceptat este ca slabim tot mai greu pe masura ce inaintam in varsta și acumulam extrem de ușor și rapid kilograme in plus.


Ce parere ai despre aceasta stire?