Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poți păstra mustul o perioadă îndelungată. Trucurile simple de pus în aplicare

Publicat:

Mustul este delicios, are numeroase beneficii pentru organism, dar poate fi dificil de pastrat o perioada indelungata. El are tendința de a fermenta, dar exista mai multe metode prin care se poate impiedica acest proces.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum pastrezi frunzele de menta proaspete o perioada mai lunga. Metodele simple pe care sa incerci

17:05, 07.04.2024 - Frunzele de menta sunt folosite in bucatarie, dar nu numai, pentru a adauga aroma și prospețime intr-o varietate de preparate, inclusiv ceaiuri, cocktail-uri, salate, sosuri, deserturi și condimente. Pentru a le pastra proaspete o perioada indelungata, ia aminte sfaturile de mai jos!

Cum poți pastra branza o perioada indelungata. Regulile de care sa ții cont

00:20, 06.04.2024 - Branza este recomandata sa fie inclusa in alimentația noastra datorita probioticelor pe care le conține. Pentru a rezista o perioada indelungata este foarte importanta depozitarea care se face cu mare atenție.

Versurile cantecelor in limba engleza au devenit mai simple, mai repetitive de-a lungul deceniilor - Cercetator: Muzica rap exprima mai multa furie decat alte g

15:10, 29.03.2024 - Versurile cantecelor, cel putin in limba engleza, au devenit mai simple si mai repetitive in ultimii 40 de ani, potrivit unei cercetari publicate joi in Scientific Reports, potrivit news.ro Studiul a 12.000 de cantece, care apartin mai multor genuri muzicale (rap, country, pop, rhythm and blues si…

Cum sa elimini petele de pe hainele albe. Trucurile simple de pus in aplicare

21:40, 07.03.2024 - Petele hainelor nu sunt deloc placute și pot crea muta frustrare, mai ales daca vorbim despre bluza ta preferata. In cazul in care se intampla un astfel de lucru neplacut, unul dintre trucurile de mai jos sigur va fi in avantajul tau.

Cele 3 ingrediente simple care iti revigoreaza gazonul. Iarba isi va reveni in cateva saptamani

15:55, 02.03.2024 - Dupa sezonul rece, gazonul din curte poate fi afectat vizibil, mai ales ca zapada și temperaturile scazute ii poate provoca daune majore. De aceea, este esențial sa faceți o examinare atenta a peluzei primavara, pentru a revitaliza iarba. Iata cele 3 ingrediente simple care iti revigoreaza gazonul.…

Cum sa-ți calci camașile fara fierul de calcat. Trucurile simple pentru gospodine

22:55, 27.02.2024 - Camașile ofera un aer elegant și se pot combina alaturi de mai multe articole vestimentare. Ele au nevoie de ingrijire speciala, dar, in lipsa unui fier de calcat, se pot folosi și alte alternative foarte eficiente și rapide.

Cum sa reziste legumele mai mult timp, in frigider. Trucuri simple de pus in aplicare

21:15, 25.02.2024 - Legumele au nevoie de o depozitare eficienta pentru a rezista cat mai mult timp. Ele se țin in frigider, in sertarul special, insa, exista și anumite trucuri care le vor crește durata de valabilitate. Le poți pune in aplicare și vei observa cateva schimbari.

Cum sa masori cantitatea alimentelor daca nu ai cantar. Metodele simple de pus in aplicare

18:00, 11.02.2024 - Cantarul de bucatarie este foarte util intr-o bucatarie, dar exista și cateva metode de masurare foarte simple. Daca anumite preparate, ai nevoie de o cantitate exacta a ingredientelor, astfel ca sfaturile de mai jos sunt practice și te vor ajuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?