Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să măsori cantitatea alimentelor dacă nu ai cântar. Metodele simple de pus în aplicare

Publicat:

Cantarul de bucatarie este foarte util intr-o bucatarie, dar exista și cateva metode de masurare foarte simple. Daca anumite preparate, ai nevoie de o cantitate exacta a ingredientelor, astfel ca sfaturile de mai jos sunt practice și te vor ajuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi pentru masa de Paște. Metodele simple folosite de un nutriționist pentru a nu se ingrașa

07:30, 05.05.2024 - Tradiția romaneasca spune ca de pe masa de Paște nu trebuie sa lipseasca ouale roșii, drobul, salata de boeuf sau carnea de miel. Majoritatea produselor au, insa, multe calorii. Medicul nutriționist Carmen Durle explica ce pot sa faca persoanele care vor sa nu acumuleze in perioada sarbatorilor kilograme…

Cum pastrezi frunzele de menta proaspete o perioada mai lunga. Metodele simple pe care sa incerci

17:05, 07.04.2024 - Frunzele de menta sunt folosite in bucatarie, dar nu numai, pentru a adauga aroma și prospețime intr-o varietate de preparate, inclusiv ceaiuri, cocktail-uri, salate, sosuri, deserturi și condimente. Pentru a le pastra proaspete o perioada indelungata, ia aminte sfaturile de mai jos!

De ce sa masori ingredientele cu un cantar de bucatarie? 3 motive

03:05, 26.03.2024 - Utilizarea unui cantar de bucatarie poate parea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți sa masoare ingredientele „dupa ochi”. Insa, cand incepi sa folosești un cantar de bucatarie, vei descoperi un nou nivel de precizie și consistența in prepararea rețetelor. Iata de ce sa masori ingredientele…

Cum sa elimini petele de pe hainele albe. Trucurile simple de pus in aplicare

21:40, 07.03.2024 - Petele hainelor nu sunt deloc placute și pot crea muta frustrare, mai ales daca vorbim despre bluza ta preferata. In cazul in care se intampla un astfel de lucru neplacut, unul dintre trucurile de mai jos sigur va fi in avantajul tau.

De ce sa te speli pe picioare cu oțet. Cat de benefic este ingredientul din bucatarie

23:30, 27.02.2024 - Oțetul poate fi folosit intr-o mulțime de remedii. Pentru a avea o piele perfecta, poate sa fie de folos acest ingredient simplu și natural. Trebuie sa ai grija la canitate pentru ca ar putea sa te afecte, mai ales faca suferi de afecțiuni cutanate.

Cum sa reziste legumele mai mult timp, in frigider. Trucuri simple de pus in aplicare

21:15, 25.02.2024 - Legumele au nevoie de o depozitare eficienta pentru a rezista cat mai mult timp. Ele se țin in frigider, in sertarul special, insa, exista și anumite trucuri care le vor crește durata de valabilitate. Le poți pune in aplicare și vei observa cateva schimbari.

Ce reguli trebuie sa respecți pentru prajirea corecta a alimentelor. Sfaturi simple pentru gospodine

10:25, 10.02.2024 - O mulțime de gospodine folosesc prajirea pentru a prepara ingredientele pentru cina. Alimentele se pregatesc intr-un mod foarte simplu, dar este nevoie sa respecți anumite trucuri simple, ce vor face ca rezultatul sa fie unul delicios.

5 trucuri simple pentru a taia ceapa fara a mai lacrima. Metodele pe care trebuie sa le știe orice gospodina

10:05, 06.02.2024 - Pentru ca se regasește in compoziția celor mai multe preparate, cele mai multe gospodine se feresc cat de mult posibil de a taia ceapa din teama de a nu lacrima. Iata cele mai utile cinci sfaturi pentru a nu mai lacrima cand folosești acest aliment in prepararea mancarurilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?