Cum îți dai seama dacă un ou este proaspăt sau vechi. Trucul util tuturor gospodinelor de Paște
Publicat:Sfintele Sarbatori Pascale bat la ușa, astfel ca numeroase gospodine se gandesc deja ce preparate sa puna pe masa! Ei bine insa, inainte de a va apuca de treaba, cel mai important lucru este sa verficați daca ouale pe care le folosiți sunt sau nu proaspete. Cum se face acest truc?! Este foarte ușor și ideal pentru oricine! Iata ce trebuie sa faci!
Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…
Sursa articol: spynews.ro
Stiri pe aceeasi tema
FOTO – Valea Gurghiului, ințesata de tradiții de Paște: „Plugarul”, obicei vechi de sute de ani
15:05, 07.05.2024 - In a doaua zi de Paște, in satele de pe Valea Gurghiului, are loc unul dintre cele mai indragite obiceiuri popilare din zona. „Plugarul", obicei vechi de sute de ani, este o tradiție unica in Romania care pune „in rolul principal" tanarul din comunitate care a ieșit primul la arat in acest sezon. In…
Ce condimente se pun la drobul de miel. Secretul gospodinelor pentru un gust desavarșit
08:55, 04.05.2024 - In acest an, creștinii ortodocși praznuiesc Invierea Domnului pe data de 5 Mai. In Saptamana Mare, gospodinele incep sa pregateasca bunatațile pentru masa de Paște, iar unul din preparatele tradiționale nelipsite, ca-n fiecare an, este drobul de miel. Pentru ca el sa iasa delicios, trebuie sa știți…
Care este trucul simplu prin care obții un cozonac cu aspect lucios
22:45, 03.05.2024 - Multe gospodine ung cozonacii cu galbenuș de ou și lapte, insa secretul ca aceștia sa iasa lucioși este cu totul altul, conform Antena 3.Cozonacul este nelipsit de Paște de pe masa romanilor, motiv pentru care gospodinele se straduiesc sa obțina cel mai bun rezultat.
Valentin Fagarașian: Sfanta Inviere a Domnului este sarbatorita pe masura si in strainatate, oriunde exista o suflare de roman
20:06, 30.04.2024 - Lumina Sfintelor Sarbatori Pascale sa patrunda in casele si in sufletele tuturor romanilor, din tara si din strainatateCu prilejul Invierii Domnului sarbatorita de credinciosii ortodocsi, deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarasian, le transmite romanilor din tara si din strainatate cele mai sincere…
Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul
14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…
Cu ce se ung cozonacii dupa coacere. Trucul simplu pentru un aspect lucios
18:20, 29.04.2024 - De pe masa de Paște nu ar trebui sa lipseasca o felie de cozonac. Proaspat, aburind și plin de aroma, cozonacul este vedeta de pe platoul cu prajituri festive. Fiecare gospodina iși pregatește ingredientele cu mare atenție și le selecteaza astfel incat sa puna pe masa cele mai bune preparate.Cu ce se…
Parintele Petru Sasarman: „Daca Dumnezeu nu te alege, nu poți sa fii preot nici intr-un varf de munte”
17:10, 21.04.2024 - Fiecare dintre noi, venim in aceasta lume cu un scop. Frumusețea vine din faptul ca nu știm acel scop, il descoperim pe parcurs. Dumnezeu mereu gasește o cale și ne trimite oamenii potriviți, pentru a contribui la planul sau. Așa a fost și cazul parintelui Petru Sasarman, care nu a știut dintotdeauna…
Cand se adauga untul in mucenici, de fapt. Trucul gospodinelor din Moldova
19:06, 28.02.2024 - An de an, pe data de 9 Martie, gospodinele pregatesc mucenici pentru praznuirea Sfinților 40 de Mucenici. Mucenicii sunt adorați de toata lumea, insa pregatirea lor difera in funcție de zonele țarii. In Moldova, femeile au cateva secrete pentru mucenici. In primul rand, trebuie sa știți cand se adauga…