Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum funcționează vaccinul împotriva COVID-19

Publicat:

Dr. , un medic obstetrician din SUA a declarat in cadrul unui interviu ca vaccinurile impotriva COVID-19 pe baza de ARN mesager pot altera ADN-ul uman. Mai mult, vaccinurile bazate pe ARN mesager ar transforma oamenii in himere monitorizate prin tehnologia 5G de catre Fundația Bill & in scopul colectarii de criptomonede. Cateva clarificari de natura științifica, urmate de recomandari privind surse suplimentare de informare, dupa cum anunța GCS. ARN-ul si ADN-ul sunt macromolecule indispensabile tuturor formelor de viața cunoscute pana in prezent, alaturi de proteine,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batalia dintre Pfizer și Moderna privind vaccinurile anti-Covid incepe la Londra

15:01, 23.04.2024 - Pfizer și partenerul sau german BioNTech au cerut unei instanțe de la Londra sa revoce brevetele pe care rivalii de la Moderna l-au obținut pentru tehnologia cheie in dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid, batalia juridica incepand marți in capitala britanica, relateaza Reuters.

Prețul aurului inregistreaza noi recorduri, atat la cursul BNR, cat și pe piețele internaționale

11:35, 02.04.2024 - Prețul aurului inregistreaza o creștere impresionanta, ajungand la un maxim fara precedent. Este cea mai mare creștere a prețului metalului galben de la inceputul anului.  Fenomenul este pus pe seama conflictelor armate din diferite zone ale globului și pe relațiile incordate dintre state, ceea ce determina…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

BioNTech spera sa lanseze un prim medicament anticancer in 2026

08:00, 24.03.2024 - BioNTech, Laboratorul care a Dezvoltat un Vaccin impotriva COVID-19, Vizeaza un Medicament Anticancer Revoluționar Laboratorul german BioNTech, cunoscut pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai inovatoare vaccinuri impotriva COVID-19, și-a anunțat intenția de a lansa primul sau medicament impotriva…

Tehnologia ARN Mesager revine la ce era inițial destinata. BioNTech spera sa lanseze un prim medicament anticancer in 2026

23:35, 23.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a indicat miercuri ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP preluat de agerpres. "Compania…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…

Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare

21:01, 20.03.2024 - Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare.Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a indicat miercuri ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager…

Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 ori

23:25, 05.03.2024 - Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 oriUn barbat in varsta de 62 de ani din Germania a fost vaccinat, impotriva recomandarilor medicale, de 217 ori impotriva Covid, anunța medicii, anunța Mediafax.Cazul bizar este documentat in revista The Lancet Infectious…


Ce parere ai despre aceasta stire?