Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum facem cea mai gustoasă plachie cu costiţă de porc. De ce se adaugă supă de pui şi cât timp se fierb legumele

Publicat:

Preparatul are o istorie de cateva sute de ani, regasindu-se si intr-una dintre povestirile lui , ”Capra cu trei iezi”. Secretul gustului savuros al plachiei sta in tragerea la tigaie a fasiilor de porc afumate si in combinarea legumelor cu orezul sotat in unt si ulei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Ciorba falsa cu masline de la manastire

11:36, 27.04.2024 - La fel ca toate mancarurile manastiresti, si cele de la Manastirea Bujoreni din Vaslui au un gust special si o aroma aparte. Parintele Alexie e convins ca savoarea preparatelor manastiresti vine mai ales din faptul ca sunt facute cu rugaciune si doar dupa ce se primeste binecuvantarea. In perioada in…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Retete de crema de branza – crema tartinabila facuta in casa

09:05, 26.03.2024 - Crema de branza poate fi gustarea ideala pentru micul dejun, dar și alegerea sanatoasa pentru masa de pranz ori umplutura deserturilor facute in casa. Rețeta de crema de branza este ușor de facut acasa, din cateva ingrediente naturale. Descopera mai jos cum faci acasa cele mai gustoase rețete de crema…

Zelenski: Tot ce facem pentru a ne apara impotriva Rusiei adauga o securitate reala țarilor noastre pentru decenii de acum incolo

09:06, 27.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a participat luni la reuniunea speciala de la Paris, dedicata razboiului din Ucraina, el afirmand ca tot ceea ce facem impreuna pentru a ne apara impotriva agresiunii rusesti adauga o securitate reala țarilor noastre pentru decenii de acum incolo. „Fiecare dintre…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…

Greseala pe care o facem cu totii cand preparam clatite. Un bucatar de top isi dezvaluie secretul

11:05, 14.02.2024 - Cu toate ca rețeta este una cat se poate de simpla, foarte mulți evita sa facaacest desert delicios. De ce? Prepararea dureaza destul de mult și este un proces ce necesita atenție și ceva dexteritate. In plus, de multe, ori, rezultatul nu este cel dorit. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala…


Ce parere ai despre aceasta stire?