Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum cureți pereții cabinei de duș. Fără să folosești chimicale

Publicat:

Cabina de duș trebuie curațata periodic de urmele de calcar și sapun. Pentru siguranța ta este mai bine sa folosești produse naturale, ecologice și economice care nu afecteaza obiectele și nici caile tale respiratorii. Iata cum cureți pereții cabinei de duș. Inainte de a curața cabina de duș lasa apa fierbinte sa curga pe pereții ei sau spala-i imediat dupa ce ai facut duș. Murdaria se va lua apoi mult mai ușor, fiind inmuiata de aburii fierbinți. Cu oțet alb. Este un aliat prețios in lupta impotriva calcarului și are puterea de a elimina petele cu ușurința. Cum se folosește? Intr-un recipient…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa amenajezi pereții din camera copilului tau?

14:46, 22.04.2024 - Nu mai sunt de mult timp in tendințe camerele de copii cu zugraveli albe simple, pe care sa nu existe absolut nimic.Odata cu multiplele opțiuni de design interior pe care le avem fix sub nasul nostru, mai ales datorita internetului, vine și o mai mare ușurința in alegerea modului in care sa infrumusețezi…

Cum cureți rapid petele de pix de pe haine. Ai nevoie de un singur produs din casa și de un minut la dispoziție

16:15, 17.04.2024 - Cu siguranța vi s-a intamplat sa va patați tricoul sau pantalonii preferați cu urme de pix, dar nu este nevoie sa disperați. Multe persoane aleg sa foloseasca soluții speciale din comerț pentru a elimina petele de pix, dar exista un truc ieftin și rapid prin care puteți indeparta petele de pe anumite…

Care este momentul potrivit sa speli geamurile

10:06, 28.03.2024 - Ai crede ca este absolut normal sa cureți geamurile cand este soare și cald afara, insa, de fapt, iata care este momentul potrivit sa speli geamurile!Exista cateva greșeli pe care nu ar trebui sa le faci atunci cand faci curațenie in casa. Iata ce trebuie sa știi despre spalatul geamurilor. Cand este…

Secretul pentru o recolta bogata de roșii fara sa folosești chimicale. Cu ce trebuie sa le stropești ca sa fie dulci și zemoase

15:06, 15.03.2024 - Daca vrei sa știi secretul pentru o recolta bogata de roșii fara sa folosești chimicale, atunci trebuie sa știi cum sa plantezi și sa ai grija de acestea pas cu pas. Sa plantezi roșii nu e ușor, insa cu puțina rabdare și determinare vei avea parte de cele mai gustoase roșii pe care le-ai mancat, […]…

Cum sa curațați o hota din oțel inoxidabil: metode naturale pentru indepartarea grasimii

08:00, 09.03.2024 - De cele mai multe ori, aragazul este cel mai folosit intr-o bucatarie. Indiferent de ceea ce gatești, se murdarește și trebuie curațat dupa fiecare utilizare. Deși nu se vede, hota devine și ea murdara, deoarece toata grasimea acumulata se depune pe ea. Cele mai multe hote sunt din oțel și din fericire,…

Apa oxigenata, trucul miraculos pentru o gradina frumoasa și plina de flori. Cum sa o folosești pentru a obține rezultate remarcabile

09:05, 06.03.2024 - Apa oxigenata este un produs care nu trebuie sa iți lipseasca din locuința, deoarece ajuta la dezinfectarea și curațarea ranilor minore, contribuie la indepartarea petelor dificile, cum sunt cele de sange sau vin, și poate fi folosita pentru clatirea gurii, deoarece reduce bacteriile. O alta modalitate…

Cum sa cureți pervazurile mucegaite. Cu siguranța ai ingredientul acasa! E soluția cea mai simpla

20:30, 23.02.2024 - Mucegaiul este una din problemele cu care nimeni nu vrea sa se confrunte, insa exista momente cand acesta poate aparea pe tavan, pereți sau chiar langa pervazul geamului. In momentul in care observi ca acesta și-a facut prezența in locuința ta, este vital sa iei masuri rapide, pentru ca nu doar ca este…

Ce cuvinte și expresii nu trebuie sa folosești intr-un CV, daca vrei sa atragi atenția angajatorului?

11:25, 15.02.2024 - Un bun CV nu se bazeaza doar pe respectarea regulilor de completare, ci și pe concizia cu care o faceți, conform principiul "less is more". Asta inseamna ca daca veți exprima succint și clar fiecare punct al CV-ului, cresc șansele ca cel care face recrutarea sa citeasca mai mult din el, scrie destepti.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?