Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au motivat judecătorii arestarea lui Mario Iorgulescu: „Profund dispreț față de viața persoanelor participante la trafic”

Publicat:

Pe 15 mai, Tribunalul București a decis arestarea preventiva, in lipsa, a lui , fiul șefului LPF, , dupa ce tanarul de 24 de ani a comis un accident grav pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui alt tanar. Acum a venit motivarea instantei."Modul și circumstanțele de comitere a faptelor conduc la concluzia unui profund dispreț al inculpatului fața de viața persoanelor participante la trafic, prin ignorarea tuturor dispozițiile legale care stabilesc regimul de viteza pentru vehiculele care circula pe drumurile publice", se arata in motivarea instantei, potrivit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Caz rar in justiție. Șofer implicat intr-un accident mortal, cu o viteza peste limita legala, declarat nevinovat

15:20, 25.02.2024 - Un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, trimis in judecata pentru ucidere din culpa pentru ca a intrat cu mașina intr-un autoturism care i-a ieșit in fața, a fost declarat nevinovat de Tribunalul Militar Cluj.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

12:50, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…

ACCIDENT MORTAL in judetul Cluj: Impact intre o autoutilitara și un autocamion / Barbat cu leziuni incompatibile cu viața, altul incarcerat, inconstient

09:21, 02.02.2024 - Un accident extrem de grav a avut loc in dimineata de vineri, 2 februarie, pe DN1 in judetul Cluj, intre localitațile Huedin și Poieni. Trafic blocat complet pentru interventia salvatorilor. 


Ce parere ai despre aceasta stire?