Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Sonia Simionov în costum de baie. Concurenta de la America Express sezonul 6 a făcut senzație cu fizicul său

Publicat:

și-a surprins urmaritorii atunci cand s-a pozat in vacanța alaturi de partenerul sau. In costum de baie, concurenta de la sezonul 6 a facut senzație cu fizicul sau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.


Ce parere ai despre aceasta stire?