Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Mădălina Manole înainte să nască. Fratele regretatei artiste a publicat imaginea: ”O femeie fericită”

Publicat:

a publicat o imagine emoționanta cu sora sa inainte de a naște. face fața cu greu pierderii suferite și posteaza zilnic fotografii cu ”Fata cu parul de foc”, dar și piesele pe care aceasta le interpreta. Barbatul nu se lasa pana cand nu va face dreptate in cazul regretatei artiste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prodanca. Punct și de la capat. Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul: „Este o minune lasata de la Dumnezeu”. Impresara se declara o femeie fericita

00:00, 21.04.2024 - Anamaria Prodan se declara o femeie implinita de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara spune ca sportivul a adus lumina atat in viața ei, cat și a copiilor, care l-au apreciat inca de cand l-au cunoscut.

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.

Incendiu la Blagești de la scaparile de gaze. O femeie a fost ranita

15:45, 22.03.2024 - In cursul acestei zile, 22 martie a.c., pompierii bacauani au fost solicitați sa intervina in comun Blagești, sat Blagești, in urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o casa de locuit. De urgența, la locul indicat s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.

„Eu nu cred ca ea a fost fericita”. Dezvaluiri uimitoare ale Sandei Ladoși despre Madalina Manole, la 14 ani de la moartea „Fetei cu parul de foc”

20:25, 11.03.2024 - In urma cu 14 ani, Romania a fost zguduita de vestea morții Madalinei Manole, cunoscuta drept ”fata cu parul de foc”, care s-a sinucis folosind o substanța toxica, lasand in urma un copilaș de doar un an. Sanda Ladoși, colega de scena și prietena apropiata a artistei, a fost profund marcata de aceasta…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?