Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată fata cea mică a Maiei Morgenstern. Isadora tocmai a împlinit 19 ani

Publicat:

este extrem de fericita! Mezina familiei tocmai a implinit frumoasa varsta de 19 ani. Mulți dintre fanii actriței celebre i-au trimis mesaje deosebite cu aceasta ocazie. Cațiva dintre ei au fost surprinși de asemanarea dintre cele doua. Cum arata acum Isadora și ce detalii se știu despre adolescenta? Cu ce se ocupa tanara […] The post Cum arata fata cea mica a . Isadora tocmai a implinit 19 ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Cel mai mare regret al Maiei Morgenstern! Ce si-ar fi dorit actrița sa faca, dar ii este imposibil / VIDEO

21:30, 08.04.2024 - Maia Morgenstern vorbește despre cel mai mare regret pe care il are. Ce și-ar fi dorit sa faca, insa ii este imposibil. Actrița vorbește atat despre rolul de mama, cat și despre cel de fiica. Declarații exclusive.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Constanta. Palatul Copiilor natatie: Matei Diaconescu, mezinul echipei, a implinit zece ani. Cadoul si l-a facut la concursul de la Targoviste! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:10, 01.03.2024 - "Praslea cel Voinicldquo; Matei Diaconescu a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Cupa Rotary Contratimp 2024. Moment deosebit in viata micului inotator constantean Matei Diaconescu, de la Palatul Copiilor Constanta, care a implinit frumoasa varsta de zece ani. Mezinul echipei de pe litoral…

Fiica lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar, Anastasia, a implinit șapte luni. Cat de mare a crescut fetița celor doi: „Am scos-o in oraș” / FOTO

15:45, 10.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Tzanca Uraganu și iubita lui, Alina Marymar. Fiica lor, Anastasia, a implinit șapte luni, motiv pentru care bruneta a ieșit cu micuța in oraș, impreuna cu cateva cunoștințe. Cat de mare a crescut fetița celor doi.

Oana Pellea, reacție dupa ce Marius Manole s-a accidentat in timpul unui spectacol la TNB: „Iubitule, te rog cu Cerul și Pamantul”

13:40, 04.02.2024 - Oana Pellea a facut cateva declarații pe Facebook, dupa ce Marius Manole s-a accidentat in timpul spectacolului pe care l-a avut ieri, 3 februarie, la Teatrul Național din București. Cu toate ca are de suferit, el nu iși suspendeaza activitatea. Aseara, la TNB, Marius Manole a jucat in spectacolul „Repetiție…

Malina Olinescu ar fi implinit 50 de ani. Melodii indragite și momente inedite din cariera regretatei artiste

13:35, 29.01.2024 - Malina Olinescu ar fi implinit astazi, 29 ianuarie, varsta de 50 de ani. Care sunt melodiile indragite, dar și momentele inedite din cariera regretatei artiste. Cantareața s-a stins din viața pe 12 decembrie 2011.


Ce parere ai despre aceasta stire?