Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Elodia cu o săptămână înainte de dispariţie. Vezi NOI FOTOGRAFII

Publicat:

Potrivit unui nou document produs de politie si care dateaza de la sfarsitul lunii septembrie 2013, au aparut noi detalii in dosarul "Cioaca-Elodia", potrivit ziarulring.ro.

Totodata, chestorul , cel care s-a ocupat de acest caz, a spus ca in fisa de persoana urmarita international, a figurat/figureaza ca "iesita din tara".

CITESTE SI: Stenograme BOMBA in . Cioaca o injura pe sotia sa disparuta

Conform rechizitoriului, Elodia a fost urmarita/cautata international in 190 de tari, timp de cinci ani. Numai ca poza cautatei/urmaritei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

Viața lui Cristian Cioaca, fostul soț al Elodiei Ghinescu, dupa eliberarea de inchisoare

14:00, 18.03.2024 - Cristian Cioaca a fost soțul al avocatei Elodiei Ghinescu. El a stat mulți ani in inchisoare, fiind invinuit de uciderea soției sale, fapta pe care nu a recunoscut-o insa niciodata. Mai mult, cadavrul victimei nu a fost gasit niciodata.

Ce meserie are Cristian Cioaca, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Din ce caștiga bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

12:10, 17.03.2024 - Viața lui Cristian Cioaca aproape ca a revenit la normal. Dupa mulți ani petrecuți in spatele gratiilor, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a intors acasa. Cristian Cioaca are acum o noua meserie, dupa ce cariera lui de polițist a luat sfarșit. Iata din ce iși caștiga banii!

DIM Este de necrezut! Ce meserie și-a tras fostul polițist Cristian Cioaca dupa eliberarea din inchisoare

11:10, 17.03.2024 - Cristian Cioaca, poate unul din cei mai cunoscuți foști polițiști din Romania, și-a ales o meserie neașteptata. Acesta a fost eliberat din penitenciar, unde și-a ispașit pedeapsa pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, al carei cadavru nu a fost gasit nici in zi de azi. Recent insa, Cioaca a fost…

Motivul pentru care Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Imagini cu locuința pe care a scos-o la vanzare cu 398.000 de euro

15:40, 05.03.2024 - Bianca Dragușanu a dezvaluit motivul pentru care iși vinde apartamentul din Dubai. Proprietatea, care are 65 de metri patrați, a fost scoasa la vanzare de fosta prezentatoare de televiziune cu suma de 398.000 de euro. In urma cu cateva zile s-a aflat ca Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai.…

Suma astronomica pentru care Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Cat cere pentru 65 mp in orașul luxului

22:55, 01.03.2024 - Dupa o lunga perioada sacrificii financiare, Bianca Dragușanu a reușit sa-și indeplineasca multe dintre visele sale, printre acestea numarandu-se și achiziționarea unui apartament luxos in Dubai. Cu toate acestea, vedeta a decis ca este momentul sa iși indrepte atenția catre alte obiective și sa iși…

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?