Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arata corpul lui Miley Cyrus in realitate, fara Photoshop sau retusuri. Vedeta a postat o poza in costum de baie care starnit reactii puternice printre fani

Publicat:

Cu gandul la vara si la nenumaratele zile petrecute sub soarele cald care-i bronza pielea, Miley a ignorat complet faptul ca toamna a venit in forta si temperaturile nu mai sunt la fel de blande chiar daca trec de 20 de grade Celsius.

Cum a prins o raza de soare, diva a si iesit la o baie in piscina si un bronz de octombrie. Si cum altfel daca nu intr-un costum sexy, menit sa atraga toate privirile si sa incite atmosfera in randul celor prezenti in aceeasi locatie!

Gestul prin Rihanna a starnit furia tuturor. Vezi imaginile contestate dur de fani: "Cine a lasat-o…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo in zeci de localitați din țara: Cod Galben de grindina și vijelii puternice

23:06, 24.04.2024 - In ultima perioada, intreaga Romanie a fost afectata de condiții meteorologice extreme, mai ales in contextul in care ne aflam la finalul lunii aprilie. Temperaturile au scazut la valori de cel mult 10-11 grade Celsius, iar fenomenele precum ploile abundente, vijeliile și grindina au fost frecvente.

Plaja din Grigorescu a starnit discuții aprinse: „Doar mie mi se pare deplasat sa stea lumea la plaja, in costum de baie, in mijlocul orașului?”

12:31, 22.04.2024 - Postarea unui clujean pe o platforma de socializare a starnit discuții aprinse. Zilele trecute primarul i-a invitat pe clujeni sa se bucure de plaja urbana din cartierul Grigorescu, insa se pare ca unor locuitori ai orașului ideea li se pare „puțin deplasata”.„Doar mie mi se pare puțin deplasat, sa…

Rihanna și-a batut joc de religia catolica! Imbracata in calugarița, și-a aratat sanii, spre șocul tuturor: “Așa ceva e lipsit de respect”

17:45, 11.04.2024 - Rihanna, cunoscuta pentru personalitatea ei nonconformista și pentru abilitatea de a șoca publicul cu aparițiile sale, a provocat un val de controverse in lumea modei dupa ce s-a fotografiat intr-o ținuta controversata care a fost perceputa ca o lipsa de respect fața de religia catolica, noteaza click.ro.…

‘Putin e un Stalin modern’. Val de reacții dure in cele mai puternice țari din Europa

09:15, 19.03.2024 - Intre 15 și 17 martie, au avut loc alegeri prezidențiale in Rusia, cu un singur candidat important, Vladimir Putin. Fara a prezenta surprize, liderul de la Kremlin va conduce pentru al cincilea mandat, iar marile canceralii occidentale spun ca ‘Putin e un Stalin modern’.

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

(video) Elon Musk l-a scos la plimbare pe Optimus, robotul umanoid al Tesla. Gestul a starnit val de reacții: „Merge mai bine decat Joe Biden”

12:05, 02.02.2024 - Elon Musk, directorul general al Tesla, l-a scos la plimbare pe robotul umanoid al companiei, numit Optimus. Miliardarul american a postat pe platforma X un video in care robotul umanoid merge cu pași lenți prin fabrica, iar gestul sau a a starnit valde reacții, unii internauți fiind chiar vehemenți…


Ce parere ai despre aceasta stire?