Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată apartamentul de lux al Vicăi Blochina! Vedeta a spus la Xtra Night Show că e colecționară de tablouri scumpe / VIDEO

Publicat:

Dintr-un simplu apartament, și-a facut casa visurilor sale. Cunoscuta vedeta și-a amenajat locuința dupa bunul plac, iar aceasta deține o mulțime de tablouri scumpe, dar și obiecte de antichitate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum este Vica Blochina in rolul de mama. Cat de permisiva este vedeta: „E atat de deștept...” / VIDEO

13:30, 29.05.2024 - Vica Blochina a dezvaluit cum este in rolul de mama. Cat de permisiva este vedeta atunci cand vine vorba de baiatul ei, Edan. Ce a marturisit blondina, in exclusivitate pentru Xtra Night Show despre relația pe care o are cu fiul ei.

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Xtra Night Show. Cristina Cioran, motivele desparțirii de Alex Dobrescu. Vedeta face acuzații catre fostul soț: „M-a provocat” / VIDEO

22:30, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut mai multe dezvaluiri despre comportamentul fostului ei iubit. A avut un comportament agresiv, chiar și de fața cu copilul și a incalcat ornul de protecție de mai multe ori. Vedeta afirma ca anturajele pe care le are l-au schimbat in mod radical.

Oana Radu, amenințata de fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Vedeta, nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O sa ne bata...” / VIDEO

12:35, 29.03.2024 - Oana Radu a rupt tacerea! Vedeta ar fi fost amenințata de fostul ei soț. Cantareața susține ca a fost nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu, totul din cauza lui Catalin Dobrescu.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?