Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Rona Hartner să se vindece de cancer prima dată. Cât de repede s-a recuperat actrița la acea vreme: „Îmi pierdusem vocea și memoria”

Publicat:

Mulți o cunosc, insa puțini sunt cei care știu adevarata poveste de viața a actriței, dar și cat de mult a suferit aceasta de-a lungul anilor din cauza problemelor de sanatate cu care s-a confruntat. Iata cum a reușit sa se vindece de cancer prima data. Cat de repede s-a recuperat actrița la acea vreme.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Am uitat sa mor" | Cazul impresionant al unui barbat bolnav de cancer terminal care s-a recuperat dupa ce s-a mutat intr-o tara inclusa in "Zona Albastra"

19:40, 28.04.2024 - Un barbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar in faza terminala, a luat decizia de a se intoarce acasa, intr-o tara inclusa in Zona Albastra. La scut timp starea sa de sanatate s-a imbunatațit considerabil si 30 de ani mai tarziu si-a spus poves

O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer cu sucuri. Ea gasise dieta pe internet

13:20, 20.04.2024 - O femeie care a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer urmand o dieta cu sucuri ii avertizeaza pe cei aflați in situația ei sa nu faca la fel ca ea și sa urmeze sfaturile medicilor. „Am renunțat la medicina tradiționala și era sa mor”, spune ea.

Cat de greu ii este Oanei Roman sa scape de numele Elisei de pe Instagram. A reușit mai repede decat credea sa iși schimbe actele: „Nu știu ce sa mai fac”

17:01, 10.04.2024 - Au trecut aproape trei ani de cand Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar vedeta are probleme in continuare in a renunța la numele fostului soț pe Instagram. De curand, a povestit prin ce trece de cand a inceput sa faca demersurile pentru ca numele de Elisei sa dispara de pe rețeaua de socializare.

Man și Mihaila, remiza contra fostului jucator al Craiovei » Cine a dezamagit: „S-a vazut foarte puțin, ignorat multa vreme”

17:55, 06.04.2024 - Cu Dennis Man (25 de ani) integralist și Valentin Mihaila (24) pe teren 78 de minute, Parma nu a reușit sa o invinga pe Sudtirol, 0-0 in etapa 32 din Serie B. Al doilea meci consecutiv fara victorie pentru liderul din Serie B. Dupa 0-2 cu Catanzaro etapa trecuta, Parma nu a reușit sa caștige nici in…

Star Matinal. Cum a reușit Connect-R sa se vindece de dependența de substanțe interzise. Cantarețul a scapat de acest viciu: „Am pus stop” / VIDEO

09:25, 19.03.2024 - Connect-R a recunoscut ca a consumat substanțe interzise. Celebrul artist de la noi a vorbit, de curand, despre cea mai grea perioada grea din viața lui, amintindu-și de vremea in care consuma substanțe interzise. Iata cum a reușit artistul sa scape de acest viciu!

Primul spital social din Romania, ridicat in memoria unei mame invinsa de cancer. Ea nu avea asigurare de sanatate și nu a fost tratata

08:50, 11.02.2024 - Primul si singurul spital social din Romania va fi gata luna aceasta, la Iasi. Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinte, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii…

Verdictul presei italiene despre Mihaila: „Golul reușit e premiul pentru un jucator care pare complet recuperat la nivel psihic”

18:15, 03.02.2024 - Valentin Mihaila (24 de ani, impliniți ieri), extrema stanga a Parmei, a deschis scorul in meciul cu Venezia (2-1) și a primit laude. „A presat pe tot terenul, a incercat mereu sa ofere varianta de pasa verticala și s-a sacrificat imens pentru echipa”, scrie Parmalive (nota 7). Dennis Man a luat 6,…


Ce parere ai despre aceasta stire?