Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Ed Sheeran să renunțe la alcool. Artistul a fost motivat de soția lui, când era însărcinată cu fiica lor

Publicat:

s-a confruntat cu probleme cu alcool, de care a reușit sa scape in cele din urma. Artistul a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața lui, spunand ca cea care l-a motivat a fost soția lui, pe vremea cand era insarcinata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.

Un barbat din Argeș si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de 8 ani. Cand femeia vrut sa renunte, a amenintat-o ca ii omoara copilul

09:51, 21.02.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Arges pentru 24 de ore dupa ce si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de opt ani, iar cand femeia a vrut sa renunte a amenintat ca o omoara pe ea, dar si pe fiul lor daca ia aceasta decizie.

Ionuț Vina, extrem de atent cu soția insarcinata! Fotbalistul lui Gheorghe Hagi nu o scapa nicio secunda din ochi pe femeia care il va face tatic pentru prima oara / PAPARAZZI

23:45, 17.02.2024 - Ionuț Vina, un fotbalist cum rar mai vezi! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat jucatorul de top al lui Gheorghe Hagi. Ei bine, de aceasta data, camerele de filmat l-au surprins pe sportivul de performanța intr-o…

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".


Ce parere ai despre aceasta stire?