Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Alex Bodi să stea alături de cercurile selecte din Africa. Afaceristul, declarații exclusive la Antena Stars: „Niște oameni legendă...”

Publicat:

In exclusivitate pentru , a marturisit cum a reușit sa stea alaturi de cercurile selecte din Africa de Sud. La ce eveniment a participat celebrul afacerist, dar și cu ce parere a ramas dupa discuțiile purtate. Ce a dezvaluit acesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Iordache, declarații exclusive despre naștere! Taticul s-a internat alaturi de ea și fetița lor, in maternitate: "Suntem topiți"

22:55, 12.06.2024 - Bianca Iordache face declarații exclusive despre naștere. Șatena și tatal fetiței sale sunt topiți dupa ce mica. De ce s-a internat barbatul, alaturi de proaspata mamica și fiica lor in maternitate. Ce temeri are vedeta.

Star Matinal. Caius Covrig, declarații exclusive despre iubita. Milionarul este un barbat implinit: „Nu cere nimic și merita totul” / VIDEO

13:25, 04.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Caius Covrig a facut declarații despre iubita. Milionarul este un barbat implinit din toate punctele de vedere. Iata ce marturisiri a facut acesta pentru emisiune!

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Ce sfat i-a dat Andeea Marin fiicei sale, de cand a devenit persoana publica! Violeta Banica, declarații exclusive / VIDEO

23:35, 23.03.2024 - Ce sfat prețios i-a dat Andreea Marin fiicei sale. Tanara, care se ocupa de voluntariat, a incept sa iși crioasca o cariera publica, iar celebra sa mama o susține. Violeta Banica face declarații exclusive.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!


Ce parere ai despre aceasta stire?