Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacţionat soţul Adrianei Bahmuţeanu, după dezvăluirile şocante făcute de vedetă

Publicat:

i-a dat replica vedetei si a negat cu vehemnta acuzele acesteia potrivit careia si-ar fi agresat fizic copiii. Afaceristul a spus ca are certificat medical eliberat de IML, care atesta faptul ca este în deplinatatea facultatilor mentale si ca Bahmu va trebui sa aduca probe pentru a-si sustine acuzatiile.

Scandalul dintre si sotul ei se aprinde din ce în ce mai tare. Dupa ce vedeta l-a acuzat ca si-a batut copiii, afaceristul a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Un show pacatos"…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cristi Tanase, un coșmar pentru familia lui? Dezvaluirile șocante facute de fosta partenera: „Pe mama a strans-o de gat” / VIDEO

18:05, 16.05.2024 - Cristi Tanase ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta partenera de viața a facut declarații șocante despre casncia pe care a avut-o alaturi de el. Femeia susține ca fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Anamaria Prodan continua scandalul cu Reghecampf. Dezvaluirile uimitoare facute despre antrenor de afacerista: „Nu mai are dreptul la nivel mondial”

10:41, 11.05.2024 - Tocmai cand apele pareau sa se linișteasca, Anamaria Prodan continua scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Oamenii legii au pus poprire pe bunurile comune, inclusiv pe locuința. Antrenorul nu ar mai putea sa iși desfașoare activitatea profesionala așa cum și-ar dori: „Nu mai are dreptul”. Scandalul dintre…

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:06, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Romeo Dunca acuzat ca s-a autodenunțat la DNA! 

11:40, 08.04.2024 - Ionuț Popovici, vicepreședintele social-democraților carașeni il acuza pe Romeo Dunca ca prin plangerea formulata la DNA s-a autodenunțat singur. Prin intermediul plangerii formulate la DNA, Romeo Dunca atrage atenția asupra unor infracțiuni de corupție, constand in cumpararea unor primari PNL cu sume…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.


Ce parere ai despre aceasta stire?