Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, Claudia Balint. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova: ”Martor a fost un băiat arestat”

Publicat:

In ciuda faptului ca a stat in spatele gratiilor de mai multe ori pentru ilegalitațile pe care le-a comis, Nuțu Camataru s-a declarat un familist convins și, mai mult decat atat, este indragostit lulea de partenera lui de viața, . Cei doi s-au cunoscut in anul 2013 și ulterior s-au casatorit in penitenciarul Rahova.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cosmin Natanticu și Eliza iși doresc sa devina parinti dar se tem. Ce discuții au avut cei doi pe marginea acestui subiect. „Sa nu se intample”

14:06, 29.04.2024 - Cosmin Natanticu și Eliza s-au casatorit in 2010 și formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi nu au devenit parinti, iar actorul a explicat de ce nu s-a intamplat asta pana acum, precizand ca daca ar deveni tata, și-ar dori sa aiba un baiat.„Din pacate, in ziua de azi, am foarte multe exemple…

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a casatorit. Cine e soția lui

11:20, 27.04.2024 - Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite in sezoanele 8 și 9. Tanarul s-a casatorit ieri la starea civila, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Ce semnificație speciala are pentru soția lui Gabi Stangau ziua de 1 martie. Are legatura cu momentul in care s-a casatorit cu violonistul / FOTO

18:05, 01.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia lui este in continuare in stare de șoc și cu greu poate accepta ca violonistul a murit. Pentru Diana Berințan, ziua de 1 martie avea o semnificație speciala, mai ales ca are legatura cu momentul in care s-a casatorit.

Pastila pentru suflet - ediția din 10 februarie 2024 / Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisita

09:50, 10.02.2024 - Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisitaEl era un barbat robust, cu o voce puternica și cam dur. Ea era o femeie dulce și delicata. S-au casatorit. Ea ingrijea de casa și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au casatorit, au plecat. Atunci femeia iși pierdu zambetul și deveni din ce in ce mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?