Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a ajuns România cea mai puțin deprimată țară din UE

Publicat:

”Ne-am obișnuit sa raspundem din politețe ca suntem BINE, dar e normal sa nu fii in fiecare zi bine și e normal sa vorbim despre asta!” In timp ce la nivelul depresia este o problema tratata cat se poate de serios, Romania, cel puțin la nivelul cifrelor raportate de autoritați, este cea mai […] a ajuns Romania cea mai puțin deprimata țara din UE apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum trebuie sa participe in mod profesionist Romania la targurile internaționale de turism

13:50, 14.05.2024 - ► Decizia finala a listei targurilor ar trebui sa fie facuta cu mai mult profesionalism și sa fie alocat un timp mai indelungat de analiza ► Care trebuie sa fie etapele participarii la targuri ► Gheorghe Fodoreanu: AI (inteligența artificiala), pe acest subiect, este partizanul nostru, oferindu-ne informații…

BNS: Angajatorii romani sunt intr-un fel de paradis fiscal

20:05, 11.05.2024 - Blocul National Sindical afirma, sambata, ca angajatii romani au o sarcina fiscala similara mediei europene, in timp ce in cazul angajatorilor romani si a altor categorii de persoane ce obtin venituri, altele decat cele din munca, situatia este asemanatoare unui paradis fiscal. Luni, BNS organizeaza…

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

21:31, 25.04.2024 - Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene  Era momentul și cazul sa recunoaștem și sa admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atat mai mult cei din Romania, aveau nevoie sa fie incadrați intr-o forma corecta și limpede a legislației.…

Viitorul hidrogenului in Romania: mituri și realitate

13:51, 05.04.2024 - Sursa: enpg.ro Hidrogenul regenerabil va avea un rol important in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera (GES) și obținerea neutralitații climatice la nivelul Uniunii Europene pana in anul 2050. Conform planului REPowerEU, UE iși propune sa produca pe teritoriul european o cantitate ambițioasa…

Blocarea accesului la Schengen terestru și spionajul rusesc

10:10, 02.04.2024 - Viktor Orban și Karl Nehammer sunt periculoși pentru proiectul european pentru ca fac, direct sau indirect, jocurile Moscovei. Presa europeana a tot prezentat anchete pe aceasta tema. Viena era in timpul razboiului rece capitala spionajului. E a continua sa fie și azi, deși, intre timp, Razboiul Rece…

In fața revoltei agricultorilor, Uniunea Europeana adopta unele revizuiri ale Politicii Agricole Comune, mai puțin ambițioase

12:25, 27.03.2024 - Cele 27 state membre ale Uniunii Europene au cazut de acord marți, 26 martie, la Bruxelles, asupra suprimarii unor criterii „verzi” ce fusesera impuse incepand din 2023 agricultorilor. Decizia a fost luata la propunerea Comisiei Europene, formulata la mijlocul acestei luni dupa acțiunile ample de revolta…

Larisa Blanari susține o reprezentare mai mare a femeilor pe listele de candidați la alegerile din acest an. ”Suntem pe penultimul loc la nivelul Uniunii Europene privind egalitatea de gen”

20:40, 26.03.2024 - Președinta organizației județene a femeilor social democrate, OFSD Suceava, Larisa Blanari, este ingrijorata ca Romania se afla pe penultimul loc la nivelul Uniunii Europene privind egalitatea de gen in condițiile in care femeile reprezinta mai bine de jumatate din populația țarii. Aceasta crede ca…

Doar 60% dintre posturile de medici neonatologi sunt ocupate, una din noua nașteri e prin cezariana

15:46, 05.03.2024 - Aparatura medicala performanta face diferența vitala, in maternitați și secții de neonatologie Ancheta Salvați Copiii Romania Cu o rata a mortalitații infantile care ne situeaza pe podiumul negativ al Uniunii Europene, disputand primul loc cu Bulgaria, Romania are un deficit cronic de medici neonatologi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?