Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cui îi sunt contraindicate murăturile

Publicat:

Cele mai sanatoase muraturi sunt cele preparate in casa, din apa si sare neiodata, pastrate in vase de sticla. Este recomandat ca muraturile cu otet sa fie consumate cat mai rar, deoarece doar muraturile cu sare contin acizi lactici.

In muraturile din comert se gaseste si un adaos de zahar, de fructoza sau de otet, ceea ce le scade proprietatile nutritive.

Muraturile dulci trebuie consumate cu precautie de persoanele care au diabet de tip I si II. Acestea ar trebui sa ia in calcul si cantitatea de zaharuri din muraturi atunci cand isi calculeaza aportul de glucide.

Cardiacii

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Dolj, cautat de politisti

23:21, 03.05.2024 - Polițiști din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurala Cetate au fost sesizați, in cursul zilei de 3 mai, de catre o femeie, din comuna Moțaței, cu privire la faptul ca, in cursul zilei de 25 aprilie, Stefan Claudiu Staicu, de 34 de ani, a plecat de la domiciliul sau din comuna Moțaței, catre Marea Britanie…

Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta

08:00, 01.05.2024 - Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta Inaintarea in varsta aduce cu sine neplaceri, iar unele dintre acestea sunt legate de coloana vertebrala. Aceasta poate deveni vulnerabila la diverse afecțiuni care afecteaza mobilitatea și calitatea vieții,…

Nutriționist: Soia, o sursa vegetala foarte buna de proteine și antioxidanți

16:30, 26.04.2024 - Boabele de soia sunt o sursa importanta de proteina vegetala. Pe langa conținutul ridicat de proteina, ele ofera și beneficii in ceea ce privește reducerea riscului de cancer și imbunatațirea simptomelor cauzate de menopauza. Originare din Asia, ele sunt cultivate astazi in mare parte in Asia, in America…

Alimente bogate in calciu – ce sa mananci cand ai lipsa de calciu

16:35, 25.04.2024 - Calciul este un mineral esențial pentru sanatatea organismului uman și are un rol esențial in primul rand pentru sanatatea oaselor și a dinților, dar și pentru buna funcționare a sistemului muscular, a sistemului nervos și a sistemului cardiovascular. Pentru a preveni deficiențele de calciu și, astfel,…

Pericolul adus de praful saharian. Un medic explica

13:55, 24.04.2024 - Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronsiectazii”, a declarat miercuri pentru Agerpres managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler. „Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii…

CJ Constanta aproba un proiect ce vizeaza infiintarea unui centru pentru persoanele diagnosticate cu boala Alzheimer (DOCUMENT)

17:00, 24.03.2024 - Este vorba de Proiect de hotarare nr.73 21.03.2024 privind aprobarea indicatorilor tehnico economici aferenti obiectivului de investitie "Extindere UAMS Agigea prin infiintarea unui centru de ingrijire a persoanelor cu afectiuni Alzheimer". Reabilitarea propusa va viza, in mod special, cresterea confortului…

5 semne ca mananci prea multe proteine. Cum iți afecteaza asta organismul

12:25, 06.02.2024 - Proteinele sunt esențiale pentru organism, deoarece ajuta la formarea și repararea țesuturilor și celulelor din organism, susțin echilibrul hormonal, ofera energie, neutralizeaza bacteriile și virusurile. Doza zilnica recomandata de proteine Aceste recomandari sunt pentru persoanele care desfașoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?