Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu cât timp înainte trebuie să fii la aeroport. Informații utile înainte de a pleca în vacanță

Publicat:

Cu toții ne pregatim sa plecam in vacanța in strainatate. Plecarile sunt deseori facute cu avionul, deoarece este destul de dificil sa mergem in vacanța in strainatate cu mașina proprie. Ei bine, iata cu cat timp inainte de zbor trebuie sa fii la aeroport! Cateva informații utile inainte de a pleca in vacanța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Informatii oficiale pentru romanii din diaspora privind alegerile europarlamentare din 2024

08:36, 27.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat, pe pagina sa de internet, informatii detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de catre cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an. Potrivit unui comunicat MAE, documentul…

INFORMAȚII PENTRU FERMIERI Ministrul Agriculturii a prezentat cateva informatii utile fermierilor

07:05, 20.03.2024 - In dimineata zilei de luni 18 martie, invitatul unui post national de televiziune a fost Florin Barbu – Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. The post INFORMAȚII PENTRU FERMIERI Ministrul Agriculturii a prezentat cateva informatii utile fermierilor first appeared on Informatia Zilei .

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

DEZVALUIRI. Cu cine a fost Florian Coldea la Dubai Untold/Intalnire-ȘOC pe aeroport, la imbarcare! – VIDEO

12:51, 19.02.2024 - Discuție intre fostul șef-adjunct al Serviciului Roman de Informații (SRI), Florian Coldea, și jurnalista Anca Alexandrescu, in aeroport, de fața cu alți romani. Dialogul a fost filmat. Despre fostul șef din cadrul SRI se aflase recent ca a fost la Untold, in Dubai. Mai nou, la intoarcerea in țara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?