Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză fără precedent în SUA - Reprezentantul SUA în coaliţia anti-ISIS a demisionat, din cauza lui Donald Trump

Publicat:

, reprezentantul SUA in coaliția globala care lupta impotriva ISIS a demisionat in semn de protest fata de decizia președintelui de a retrage trupele americane din Siria, alaturandu-se secretarului Apararii, , relateaza BBC si .

Cu numai 11 zile in urma, McGurk a spus ca ar fi "imprudent" sa considere ca IS este invins și, prin urmare, nu ar fi ințelept ca forțele americane sa revina acasa. El a decis sa iși devanseze intentia de a parasi functia la mijlocul lunii februarie, scrie Mediafax.

McGurk, numit in funcția de președintele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 787. Fortele ruse avanseaza pe front din cauza degradarii apararii antiaeriene ucrainene

10:10, 20.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 787. Fortele ruse avanseaza rapid pe frontul din Ucraina din cauza degradarii apararii antiaeriene a fortelor ucrainene. Astfel, militari rusi de la sol sunt sprijiniti din aer de aviatia rusa si reusesc sa castige teren important.

Klaus Iohannis, despre negocierile pentru funcția de la NATO: „Discuții se poarta, iar ele sunt intense”

20:05, 17.04.2024 - Evenimentul este organizat inaintea reuniunii extraordinare a Consiliului European.Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit despre modul in care decurg negocierile cu privire la șefia NATO, pentru care și-a anunțat intenția sa candideze.„Discuții se poarta, iar ele sunt intense. Chestiunile NATO…

Rareș Hopinca a demisionat din funcția de prefect al Capitalei

16:56, 11.04.2024 - Prefectul Capitalei, Rareș Hopinca, a declarat ca și-a depus demisia inca de vinerea trecuta, dar Guvernul a luat act de decizia sa astazi, in ședința de Guvern.Documentul va fi publicat și in Monitorul Oficial.

Sorin Ionescu a demisionat din funcția de subprefect. Va deschide lista de consilieri locali a PSD Timișoara

13:21, 11.04.2024 - Sorin Ionescu a demisionat din funcția de subprefect. Va deschide lista de consilieri locali a PSD Timișoara. Subprefectul Sorin Ionescu a anunțat astazi, printr-un mesa postat de pagina de Facebook, ca și-a inaintat demisia din funcția guvernamentala pe care a ocupat-o in...

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Avertisment fara precedent. Romania, in pragul unei alerte de Cod roșu din cauza incalzirii globale

18:15, 23.03.2024 -  La randul sau, țara noastra se confrunta cu anomalii termice. Dupa ninsorile puternice de zilele trecute, acum specialiștii anunța ca vom avea și temperaturi de 25 de grade Celsius. Ce regiuni sunt vizate, dar și cat va ține acest episod extrem, aflam chiar de la Roxana Bojariu, expert climatolog.  

Regele Arabiei Saudite intervine, chiar la inceputul Ramadanului: este o criza fara precedent

06:55, 11.03.2024 - Regele Salman, suveranul Arabiei Saudite, a indemnat comunitatea internationala sa puna capat "crimelor odioase" comise in Fasia Gaza, in mesajul sau publicat pentru a marca inceputul Ramadanului, noteaza AFP. Ramadanul a fost așteptat de intreaga comunitate musulmana ca un moment cheie pentru situația…

Donald Trump, de neoprit! A castigat alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane

04:35, 03.03.2024 - Donald Trump a castigat sambata alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane, Missouri si Michigan, potrivit presei, apropiindu-se tot mai mult de nominalizarea pentru prezidentialele din noiembrie, noteaza AFP. In Missouri, omul de afaceri republican a invins-o fara mila…


Ce parere ai despre aceasta stire?