Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criza enegetică globală pune presiunea asupra ofertei de aluminiu. Prețul acestuia a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 13 ani

Publicat:

Cotatia aluminiului a atins cel mai ridicat nivel de dupa 2008, in conditiile in care criza energetica afecteaza oferta unui metal care este utilizat intr-o gama larga de produse de la cutii de bere pana la telefoane iPhone, transmite Bloomberg.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut cireșele in piețele romanești. La ce nivel exorbitant a ajuns prețul trufandalelor de import

12:25, 25.04.2024 - Mai devreme decat in anii trecuți, cand iși faceau simțita prezența in primele zile din mai, au aparut pe tarabele din piețele Sibiului delicioasele fructe care dau denumirea ultimei luni de primavara - „Cireșar”.

Klaus Iohannis a semnat mai multe legi - Acești romani vor avea un nivel de trai mai ridicat

15:41, 16.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica si completeaza unele acte normative in domeniul asistentei sociale, precum si pentru completarea legii 78/2014 privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania.

Cutremurul din Taiwan va avea efecte la nivel mondial: bubuie o noua criza pe care o vom resimți cu toții

08:05, 04.04.2024 - Cel mai mare cutremur produs in Taiwan din 1999 este probabil sa provoace unele perturbari in lantul de aprovizionare cu semiconductori din Asia, au spus analistii, dupa ce producatorii de cipuri, de la TSMC la UMC, au oprit unele operatiuni de inspectare a instalatiilor si au mutat angajati, transmite…

In martie, inflatia din Turcia a sarit la 70%, cel mai ridicat nivel din ultimii 2 ani

23:06, 03.04.2024 - Rata inflatiei in Turcia a crescut pentru a cincea luna consecutiv, apropiindu-se de 70%, in pofida unei serii de majorari agresive a ratelor dobanzilor, raporteaza Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

Nothing Phone (3) ar putea fi lansat cu un chipset mult mai puternic, la un preț mai mare

10:50, 02.04.2024 - Nothing pare ca se apropie din ce in ce mai mult de zona de flagship-uri, cu fiecare model nou din seria principala pe care il lanseaza. Saltul de la Phone (1) la (2) a fost unul imens din punct de vedere al performanței, iar cel de la (2) la (3) ar putea fi, din nou, unul mare. Desigur, odata cu urcarea…

Previziuni pentru super-salariile IT din Romania. Ce spun experții despre criza globala care duce la concedieri uriașe in SUA

06:45, 02.04.2024 - In ciuda contextului international și a tendinței ingrijoratoare de stagnare a ritmului de angajare in IT-ul romanesc, cercetatorii clujeni susțin ca sunt mici șanse ca salariile programatorilor romani sa scada.

Banca Angliei menține dobanda la cel mai ridicat nivel de la criza economica din 2008

20:00, 21.03.2024 - Banca Angliei (BoE) a decis sa mentina dobanda de politica monetara la 5,25%, cel mai ridicat nivel incepand din 2008, iar guvernatorul Andrew Bailey, a declarat ca economia britanica „progreseaza”.

Apple este in discuții cu Google pentru a folosi pe iPhone modelul de AI generativ Gemini - presa

09:45, 18.03.2024 - Apple este in discuții cu Google pentru a putea folosi pe iPhone in cateva luni modelul de inteligența artificiala generativa de la Google, spun surse citate de Bloomberg. Apple are un parteneriat cu Google și pe cautare web.


Ce parere ai despre aceasta stire?