Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criza din Golf: În pofida blocadei, Qatarul susține că poate rezista 'la infinit'

Publicat:

Qatarul poate rezista 'la infinit', in pofida blocadei instituite impotriva sa de și aliații acesteia dupa ce au rupt relațiile cu Doha, a afirmat joi, pentru AFP, șeful diplomației qatareze.

Șeicul Mohammed ben Abderrahman Al-Thani a adaugat ca țara sa își 'va respecta' angajamentele internaționale și prin urmare nu va întrerupe livrarile de gaz catre , una dintre cele trei țari din Golf care au rupt relațiile cu Doha.

, , Bahreinul, Egiptul și…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Egiptul va sustine plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la CIJ pentru genocid

22:01, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza, relateaza agentiile DPA si EFE.

Lupte violente in Gaza. Israelul bombardeaza masiv sudul. Hamas rezista și cere armistițiu și retragerea IDF/ Jocurile se fac la Cairo

07:25, 08.05.2024 - Armata israeliana si-a intensificat atacurile aeriene miercuri in Fasia Gaza, unde a preluat deja controlul asupra trecerii de frontiera strategice cu Egiptul, tara gazda a discutiilor "ultimei sanse" in vederea unui acord de armistitiu asociat cu eliberarea ostaticilor, transmite AFP preluat de Agerpres.

Israel-Hamas. Bombardemente israeliene si lupte

07:25, 26.04.2024 - Israelul a bombardat joi mai multe zone din Fasia Gaza, inclusiv orasul Rafah, unde armata se pregateste pentru o operatiune la sol in razboiul sau impotriva Hamas, in pofida avertismentelor din partea comunitatii internationale, transmite AFP. Multe capitale si organizatii umanitare se tem, in cazul…

Marcel Ciolacu, primit de președintele Emiratelor Arabe Unite: 'Pe timp de pace putem contrui' (VIDEO)

20:06, 18.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Presedintele Emiratelor Arabe Unite si conducatorul Emiratului Abu Dhabi.„Pe timp de pace putem construi.

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj la intalnirea cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan: "Pe timp de pace putem construi"

19:40, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite și conducatorul Emiratului Abu Dhabi.

Angajații Transgaz nu vor primi telefoane inteligente care valoreaza peste o mie de euro bucata. Achiziție amanata

17:51, 27.02.2024 - Lovitura pentru angajații Transgaz, directorul Ion Sterian anunța ca a amanat comanda pentru telefoanele inteligente care costa peste o mie de euro bucata. Directorul celei mai mari companii care exploateaza gaze susține ca a fost incheiat un contract cadru, dar este posibil ca niciun telefon sa nu…

Israelul anunța ca va lansa ofensiva terestra in orașul Rafah daca Hamas nu elibereaza toți ostaticii pana la Ramadan

10:11, 19.02.2024 - Forțele israeliene vor extinde operațiunile militare terestre in orașul Rafah, de la frontiera cu Egiptul, daca ostaticii deținuți de Hamas nu vor fi eliberați pana la Ramadan, luna sfanta pentru musulmani care incepe la data de 10 martie, a declarat duminica Benny Gantz mambru al cabinetului de razboi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?